Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: kde sehnat ATI Theatre 550(650) v CR

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member Avatar uživatele kao
    Vliv
    257

Lightbulb kde sehnat ATI Theatre 550(650) v CR

da se nekde sehnat v CR, popripade objednat?
    v zadnym obchode jsem ji nenasel

protoze All-in-wonder se prestala prodavat uplne, nebo do PCI-E se daji poridit jenom skutecne drahy karty, rozhodl jsem se pro toto reseni

nevite nekdo o necem?

pripadne je nejaka alternativa od Nvidie?
    Naposledy upravil kao; 05.08.2006 v 19:20.
    Asus U6Sg

Standardní Re: kde sehnat ATI Theatre 550(650) v CR

T550PRO většina obchodníků stahla z prodeje kvůli tomu, že nebyl podporovaný v MultiMedia Centru a dodávaná verze PowerCinema od CyberLink byla nechutně zabugovaná. Novější PowerCinema už je údajně OK, jenže T550 má být nahrazen T650 a ten ještě není v prodeji...
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

a proc shanis zrovna ten? podle mych zkusenosti je lepsi SAA7135. Oba jsem mel v ruce, kvalita srovnatelna, ale SAA7135 + Fly2000 netrpi tou zabugovanosti jako 550+PowerCinema (v.3 byla fakt silena, v.4 o neco lepsi, ale stale delala problemy)

Nemáš požnost to srovnat s SAA7134 + analog tuner (třeba VideoWonderIIIPRO nebo LifeView 3000)? Četl jsem, že digitální tuner integrovaný v 7135 na tom byl výrazně hůř, než původní analogvý externí, který se dával k s 7134...
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci

no, kamos ma Asus SAA7134 na kabelovce, ja mam Asus SAA7135 na klasicky antene, takze jako srovnani to neni dokonale, ale kdyz mam na antene kvalitni signal (tj, neprsi, nesnezi, nepristali ufoni apod), tak je kvalita zaznamenaneho obrazu shodna, stejne tak zvuku. ale, kamos ma problemy s tim 7134 pod WXP, proste se mu to sere takze grabuje pod W98, zatimco me to pod WXP bezi naprosto v pohode, a to ve vice kompech, takze tim to neni. Rozhodne bych se tedy SAA7135 (v podani Asusu) nebal, je otazka jestli to este sezenes.

Já zas neznám kvalitu Asus 7134 - Asus se nedržel referenčního designu LR138, ale použil jiný design (nebyl to Proteus PRO?) i tuner, takže nevím, jak na tom byl. Měl jsem možnost srovnat jen VideoWonder III PRO a T550PRO (viděl jsem i obraz nějakýho AIW s T200 - taky to nebylo špatný), ale non-LR138 SAA7134 bohužel.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DVD/DivX přehrávač MX 105 - kde ho sehnat v CR?
    Založil Neo v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 21.03.2005, 10:11
  2. Kde sehnat Cu plech /co nejlevnejš/
    Založil jd_oizo v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 11.10.2004, 14:19
  3. Kde sehnat Hydor L25/30 (AQCool ne)
    Založil Luge v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 01.10.2004, 21:18
  4. da sehnat v CR 92mm svitici vetrak???
    Založil Neller v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 08.08.2003, 18:43

Pravidla přispívání