Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: připojení k internetu jde, ale ie ani mozila nejde

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní připojení k internetu jde, ale ie ani mozila nejde

Ahoj, na bráchy kompu mi vvystal takový problém. Z ničeho nic se nemůže dostat na internet. ICQ mu normoš jede, ale mozila ani ie se mu na inernet nepřipojí. Proti virům a spyware jsem to projížděl a nic nemá někdo nápad, kde by ještě mohla být chyba? Díky

system win2000 pro
    cpu duron 1,6GHz
    mb: gigabyte ga7vm400amf
    Naposledy upravil Patrez; 01.08.2006 v 21:40.

Standardní Re: připojení k internetu jde, ale ie ani mozila nejde

tak to vyřešilo odistalování všech síťových protokolů a odinstalace síťové karty a instalace všecho nazpět

Sice je to s krizkem po funuse, ale kdyby nahodou nekdo pouzil hledani, tak by se sem mohl kouknout. Pokud mate wifinu ci neco na ten zpusob, tak se u mych 2 kamosu, kteri meli ruzne providery stalo totez co u tebe, ale nakonec z toho vylezla zmena IP adres. Je to divne ICQ jelo, ale nic ostatniho. Takze bacha na preadresovani!
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Citace Původně odeslal Špeta Marek
    Sice je to s krizkem po funuse, ale kdyby nahodou nekdo pouzil hledani, tak by se sem mohl kouknout. Pokud mate wifinu ci neco na ten zpusob, tak se u mych 2 kamosu, kteri meli ruzne providery stalo totez co u tebe, ale nakonec z toho vylezla zmena IP adres. Je to divne ICQ jelo, ale nic ostatniho. Takze bacha na preadresovani!
    jj tím by to taky mohlo být, ale já jsem to měl v pořádku, tutdíš mě napadlo to vzít celé téměř od začátku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. kX drivers - nejde MIKROFON ani LINE-IN ! - VYRESENO !
    Založil Conflict v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 26.02.2004, 04:30
  3. Soltek 75FRN2-L po zkratu na FAN nejde zvuk (ani z itg.zvuk)
    Založil Hloler v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.12.2003, 23:23
  4. Připojení k internetu přes ISDN :(
    Založil DAFER v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 25.04.2003, 19:02

Pravidla přispívání