Výsledky 1 až 25 z 29

Téma: Jak smazat soubor o kterym windows tvrdi,ze je wirte-protected?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Jak smazat soubor o kterym windows tvrdi,ze je wirte-protected?

Dal sem si na soubor vsechny prava, ownership, smazal vsechny atributy, ale furt nejde smazat, windows tvrdi, ze je write-protected.
    Jak takovy soubor smazat?

Reboot je neprijatelny. (:

Soubor nedrzi zadny program (alespon podle unlockeru), soubor neni read only.

Soubor je na pevnym disku odkud jinak normalne mazu, nahravam atd. proste bez problemu.

File system je ntfs.

Btw sou to soubory v adresari config.msi, ktery de prejmenovat i kdyz v nem sou ...

http://akela.mendelu.cz/~xmaterno/bordel/hlaska_1x.gif
    http://akela.mendelu.cz/~xmaterno/bordel/hlaska_2x.gif
    Naposledy upravil Lolita; 15.07.2006 v 13:15.

Standardní Re: Jak smazat soubor o kterym windows tvrdi,ze je wirte-protected?

nešlo by zkusit, disk vyndat, přendat ho do jiného stroje jako NEsystémový a tam to odmáznout? (možná je to kravina, ale já bych to zkusil )

Citace Původně odeslal Patrez
    nešlo by zkusit, disk vyndat, přendat ho do jiného stroje jako NEsystémový a tam to odmáznout? (možná je to kravina, ale já bych to zkusil )
    Vzhledem k tomu ze Lolita pise "Reboot neprijatelny", tak s touhle radou spokojeny nebude
    Co takhle zkusit prejmenovat adresar, aby neobsahoval mezery?
    (Hmm to asi ale nepomuze, pokud ostatni soubory smazat sly )

EDIT: Nebo taky by mohla byt moznost nabootovat v nouzovym rezimu s prikazovym radkem (tj. bez plochy atp.) a smazat ho rucne
    EDIT2: A prihlasit se jako Administrator
    Naposledy upravil xjohny; 19.07.2006 v 23:36.
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Citace Původně odeslal Patrez
    No je to systemovej disk, takze bych ho raci nevyndaval, je docela velke riziko, ze by system prestal bezet jak ma.

Citace Původně odeslal Lolita
    No je to systemovej disk, takze bych ho raci nevyndaval, je docela velke riziko, ze by system prestal bezet jak ma.
    Nemyslel jsem z něho bootovat na jiném kompu, ale dát ho jako přídavný Už jsem to párkrát dělal a nepokazilo se mi nikdy nic Ale jestli máš o ty data fakt strach, tak zkus tedy něco jiného

No jasne, ale kdyz vytahnu systemovej disk, tak to tomu pc urcite neudela dobre a mam strach, ze programy co tam bezi spadnou ...

Ale vidim to tak, ze nejjednodussi bude to proste o vykendu restartnout, setjne by me zajimala nejaka 100% metoda jak na to v bezicim systemu ...

Citace Původně odeslal Lolita
    No jasne, ale kdyz vytahnu systemovej disk, tak to tomu pc urcite neudela dobre a mam strach, ze programy co tam bezi spadnou ...

Ale vidim to tak, ze nejjednodussi bude to proste o vykendu restartnout, setjne by me zajimala nejaka 100% metoda jak na to v bezicim systemu ...
    á as idošlo k nedorozumnění, jsem myslel abys ten disk vyndal, když bude komp vypnutý za chodu rozhodně ne

Kdyz me tohle potka, tak resetnu pc nabootuju do DOSu a tam to smaznu, takze spusteci disketa/CD/DVD je pro tyhle ucely vice nez vhodna.
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 21:56
  2. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 06:25
  3. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6