Ahoj,nevite o nejakem programu,ktery by dokazal udelat kvalitnejsi DVD5 5 z DVD 9 nez tento software pri nastaveni nejlepsi kvalityMyslim,ze DVD shrink-3.2 DVD copy atp. jsou na tom podstatne hure.
Ahoj,nevite o nejakem programu,ktery by dokazal udelat kvalitnejsi DVD5 5 z DVD 9 nez tento software pri nastaveni nejlepsi kvalityMyslim,ze DVD shrink-3.2 DVD copy atp. jsou na tom podstatne hure.
pokud v DVD shrinku pouzivas v zalozce Nastaveni kvality volby "Spustit hloubkovou analyzu pred zalohou pro zlepseni kvality" a "Komprimovat video s vysokou kvalitou adaptivni kompenzace chyb /tuto volbu nastavenu na Maximalni ostrost/", tak je kvalita vysledneho DVD5 filmu vyborna.
muzes take zkusit z baliku Nero Vision nero Recode, ale nemam s nim prilis dobre zkusenosti. jednak (a je to docela znamy fakt) ma problemy s dodrzenim vysledne velikosti DVD, takze to se pak nevleze na DVD5 a pak ma taky problemy s kvalitou tmavych scen.
jinak muzes zkusit DVD Rebuilder s CCE encoderem. tato volba DVD re-encoduje, zatimco Shrink jej jen encoduje.
ja osobne pouzivam shrinka s tim nastavenim, co jsem uvedl a maximalni spokojenost.
Zatim jsem na lepsi program nenarazil, ma opravdu viditelne lepsi kvalitu zpracovani nez vsechny ostatni, bohuzel, struktura DVD neni na vystupu z tohoto programu idealni, je lepsi ji pred vypalenim jeste spravit...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)