Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: razer copperhead

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Question razer copperhead

Zdravim, mam tuto mys s firmwarem 6.17i a drivery v6.09. Asi 2 mesice behala v poho, posledni dobou zacala blbnout... po startu pc se nenajde a musim ji vytahnout a zase zapojit, aby se nasla... a taky se obcas vypne pri praci a pomuze zase vytahnuti a zapojeni mysi. Dost me to stve. Nevite co by se s tim dalo delat? drivery sem uz preinstalovaval a nic...

Standardní Re: razer copperhead

Myslim, ze je to nedostatkem napeti po startu PC (USB).

Mně tohle samé dělá občas taky ( starší diamond ),hledal jsem něco, čím bych tomu pomoh a zatim nic
    Asus A7N8X-X (nForce2) | AMD Barton 2500+ | 1x Micron 512 MB DDR400 CL 2,5 | HDD Seagate Barracuda 160 GB, 8MB cache | DVD-RW LG 4163B | DVD-R Sony | Leadtek Winfast A6600 GT TDH | LeadTek WinFastTV2000 expert | *Razer Diamondback Chameleon | Revoltec Light Board Series XL | case EC |Y| i-net by Mh2Net ™ |Y| ... Fortron 350 W

takže by to měl vyřešit silnější zdroj?

Jednou me toto psal jeden typek, ze mu to delalo neco podobnyho-rikal ze mysky RAZER maji vetsi odber el. energie-proto asi nekdy muzou zlobit. Jak to resit, ale netusim.

Mám 350 Fortrona, kterýho vytěžuju hodně málo a stejně to občas dělá... Myslim prostě, že jde o nižší napětí v USB pro tu myšku, jak to ale vyřešit už moc netuším... taky by mě potěšila odpověd někoho povolaného
    Asus A7N8X-X (nForce2) | AMD Barton 2500+ | 1x Micron 512 MB DDR400 CL 2,5 | HDD Seagate Barracuda 160 GB, 8MB cache | DVD-RW LG 4163B | DVD-R Sony | Leadtek Winfast A6600 GT TDH | LeadTek WinFastTV2000 expert | *Razer Diamondback Chameleon | Revoltec Light Board Series XL | case EC |Y| i-net by Mh2Net ™ |Y| ... Fortron 350 W

Citace Původně odeslal myreg
    Mám 350 Fortrona, kterýho vytěžuju hodně málo a stejně to občas dělá... Myslim prostě, že jde o nižší napětí v USB pro tu myšku, jak to ale vyřešit už moc netuším... taky by mě potěšila odpověd někoho povolaného
    Odpoved povolanyho ode me necekej.... To com sem psal nema nic spolecnyho s vytizenosti zdroje. Klidne tvuj zdroj muze mit rezervy, ale proste USB na tvy desce pousti do zapojenych zarizeni urcity proud, ktery asi ne vzdy pro RAZER mysi staci.

Mys je zapojena na privavnych USB nebo vzadu na panelu?

Jestli si myslite, ze je to napetim, tak jedine zbastlit nejakou redukci, ktery bude napeti odebirat z 5V vetve, ale data budou zapojena do USB.
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Razer a chybný dvojklik na LMB
    Založil Astarti v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.10.2005, 19:36
  2. Razer Diamondback mi nejde nadstavit
    Založil a12a v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 09.09.2005, 19:59
  3. RAZER DIAMONDBACK a RAZER VIPER -- JAKA JE?
    Založil VARIAL_ISM v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 08.09.2005, 12:29
  4. novy Razer Copperhead - 2000dpi
    Založil smoox v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 22.08.2005, 14:38
  5. i:NEjlevneji Razer plasma limited edit.
    Založil dr.Neon v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 23.06.2005, 14:27

Pravidla přispívání