Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Logitech G25 racing wheel

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Logitech G25 racing wheel

Caute, narazil jsem na zajímavý produkt od Logitechu snad nejlepší volant od logitechu co kdy byl , u nas se asi ještě neprodava ale sehnat se snad pujde dát ze zahraničí.

Mě se moc líbí a vypadá už trochu realisticky spojkový pedál a ruční převodovka na jednotlivé stupne. 900° osa jako u DFP , pěkný kulatý věnec , veliký páčky pod volantem pro lenochy co nedaj ruku z volantu ( pro mě ) . Volant je teda určen pro PS2 ale předpokládám, že pojede na PC podobně jako Driving Force Pro .

Ted špatná zpráva a to cena 299$ (pro zklamání přejdtě kurzorem myši mezeru před závorkou)
    Naposledy upravil aless; 20.05.2006 v 14:48.
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    297

Standardní Re: Logitech G25 racing wheel

vypada hodne dobre , tak uvidime . ..
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

No mám to teď před sebou ve Vědě a Technice!!!
    A není to tak, že by to bylo určeno na playstation 2. Mám tady napsaný, že...
    Cituji: Volant je použitelný nejen a hrami na pécéčka, ale podporují je i některé tituly pro konzoli PlayStation 2. Tak že to podporují jen některé hry na Pleják, ale na PC to taky není zas tak slavná věc, protože většina her se spojkou nepočítala, takže se nedá použít.... Logitech však prý slibuje do vánoc nápravu....
    Jo a s tou dostupností v Evropě.....
    Od října to bude dostupný v Evropě a Americe za 8990,- Kč

Citace Původně odeslal Fenix
    ...to podporují jen některé hry na Pleják, ale na PC to taky není zas tak slavná věc, protože většina her se spojkou nepočítala, takže se nedá použít....
    no... ehm, her je dost... teda ty, co za to stojej, protoze takovy blazen, mezi ktery patrim i ja, s timhle nebude jezdit serii Need For Speed, Ford Racing nebo nakonec treba GTA a podobny oddychovky (tam to je snad lepsi na klavesnici) ale simulace, co za to stojej, jmenujme si aspon ty nejprovarenejsi: Grand Prix Legends, Life For Speed, GTR, GT Legends, rFactor... ted tedy nevim jiste, ale spojku simuluje i treba stara dobra serie od EA - F1 s desitkami modu, Richard Burns Rally, Cross Racing... serie TOCA Race Driver (ale to je spis arkada). na PS2 bych to konecne mohl vyuzit pro GRAN TURISMO 4... navic, fajnsmekri radeji jezdi jednu dve hry a necpou si kvuli volantu na pocitac naky detsky anglicakovy silenosti s jizdnim modelem jen pro zabavu.

tenhle volant je zatim jediny, co by u nas na soucasnem trhu mohlo vyhovovat tem narocnejsim priznivcum virtualniho motorismu. ja zatim musim vzit zavdek dvema zapojenymi volanty (abych mel tri pedaly), sekvenckou. koupil jsem si dalsi joystick, kterej se da uspesne predelat na H radicku... ale porad to neni ono

jo, takovej ACT Labs svyho casu, ten delal veci... zpet k tomuhle volantu... JA CHCI TY KAMENY!!!

Junior Member
    Věk
    40
    Vliv
    274

vypada hodne dobre. Az pujde cena dolu, trak bych o nem zacal uvazovat
    .::HTPC ITX Intel::. , CPU Intel Core i3-530 (2.93GHz), MB Intel DH57JG - Intel H57 - Mini-ITX, HDD SSD Intel X25-M 80GB, RAM OCZ 2x2GB DDR3 1333 MHz CL9 Gold pro, Slim mechanika, SILVERSTONE SST-SG06S Sugo Silver

Citace Původně odeslal aldafallout
    ...az pujde cena dolu, trak bych o nem zacal uvazovat
    No tak to asi nezačal, protože to je jenom limitovaná serie!!!
    Ale podle mě budou další, ale až za dlouho!!!
    Naposledy upravil Fenix; 22.07.2006 v 11:58.

Na techto stránkách je dost fotografií a jsou vyfoceny i vnitřnosti volantu a pedálů . mlask
    http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=106094
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Logitech Formula Wheel + NFS: Undergound 2 / Most wanted
    Založil james(koflex) v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 26.11.2005, 12:50
  2. Volant Logitech MOMO Racing vs. PS2
    Založil farey v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 21.04.2005, 10:51

Pravidla přispívání