Výsledky 1 až 25 z 59

Téma: Antiloopa

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Tak sem hodim taky par fotecek, co jsem se "pokousel" fotit s Canon PS A85.

1) Vylet lodi a cvaknuti hradu Veveri
    2) Pokus o makro s hloubkou ostrosti
    3) Pokus o makro..klasicka stredovka
    4) Pokus o WB primo ve fotaku
    5) Znamy potreboval nafotit susenky na web, tak jsem se pokousel udelat kompozici
    6) takovy pokus o ART

Co na to rikate? Beru jakekoliv pripominky...sice ted tak casto nefotim, ale chci to aspon trosku dopilovat, nebot bych si chtel koupit nejake starsi zrcatko mozna EVM.

EDIT: vsechny fotky jsou bez uprav..proste tak, jak to vylezlo z fotaku, krome susenek.
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    PC: AMD Athlon 64 X2 3800+ EE, 2x 1GB DDRII800 A-Data, 120GB + 500GB, externi disk 320GB, 23" LCD Apple Home Cinema HD + 20" LCD LG L2000C-SF, Logitech Cordless MX3100, Sennheiser HD580
    PDA: FSC Loox 420 + Koss The Plug + 1GB SD Transcend 80x
    Photo: Olympus E-500, 14-45mm 1:3.5-5.6, 40-150mm 1:3.5-4.5 + FL-36 + 8GB SanDisk Ultra II + 512MB Kingston + Lowepro EX 160 + Tamrac

Member Avatar uživatele crashpc
    Věk
    38
    Vliv
    246

Standardní Re: Antiloopa

tak jdu kritizovat... jako hodně fotek včetně těch mejch, jsou poněkud nudný. já se nemusim válet v tunách fotek a tak ten hrad, kterej se mi zdá navíc ještě blbě exponovanej (ono to ale možná líp nešlo) je takovej - mno hmmm hrad.... prostě fotka v poho ale absolutně nezajmavá

2) pokus o makro: to je lepší. Kočičky už bych si nechal ale to pozadí bych volil kontrastnější - světlejší nebo aspoň jiný barvy... vim že ten keř ale nikam neodneseš...

3)makro2: mnom, pampeliška bejvá běžná ale zrovna tohle je taková docela obstojná fotka - ukazuje že se daj fotit i neideální věci. k tý fotce mam určitej vztah. jiný kytky podobnym způsobem by se mi taky moc líbili.

4)WB: fotka spíše průměrna - nic neni špatně, ale ta černobílá se na tuhle fotku moc nehodí.

5)sušenky: sušenky rulez!!!! to je fakt v cajku fotka! na tu se budu chodit koukat sice jde o takovej malinko ujetej nápad pro běžný účely ale fotka je to parádní.

a to poslední . taková abstrakce... zase zajmavý ale nemam k tomu žádnej vztah. něco jako když jdeš do muzea, na něco pěknýho se tam podíváš, uznáš že je to pěkný, za dva dny na to zapomeneš. Myslim si ale že to sou vjádru docela ok fotky. Jako u mě - námět občas trochu vázne. focení ti jde líp...

vitam dalsiho fotografa
    Hrad, podexponovanej.
    Kocicky podexponovane a ne nejak zajimave.
    Papeliska, brutalni stredovka, takhle opravdu ne.
    Cesta, mozna zajimave, ale asi ne BW. Navic BW nastavene ve fotaku je hroznej humus, vzdycky fot v barve a BW udelej az doma softwarove.
    Susenky, paradni, opravdu vyborne! V pytliku zadne odlesky bez ostrych stinu, supr! Cim je to nasvetlene?
    Svicka, taky se mi docela libi, jen si dej pozor aby to bylo uplne ve stredu.

Na to jsem si delal svetelny tunel z pruklepaku...zasel do obchodu, vzal jsem si prazdnou kartonovou krabici...vyrezal nozikem bocni otvory na pruklepovy papir a dovnitr prohnul bily matny papir..osvetlovano ne moc intenzivnim slunkem.
    PC: AMD Athlon 64 X2 3800+ EE, 2x 1GB DDRII800 A-Data, 120GB + 500GB, externi disk 320GB, 23" LCD Apple Home Cinema HD + 20" LCD LG L2000C-SF, Logitech Cordless MX3100, Sennheiser HD580
    Photo: Olympus E-500, 14-45mm 1:3.5-5.6, 40-150mm 1:3.5-4.5 + FL-36 + 8GB SanDisk Ultra II + 512MB Kingston + Lowepro EX 160 + Tamrac

Taky vítam.
    Pytliky vypadaj profi. Ja bych je vzal asi trošišku vic z uhlu (z prava nebo zleva)
    Cestu bych taky nebral tak nakolmo, tak aby nešla na střed.
    Ostatní už bylo řečeno a souhlasim.

jsem fotolama
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

Taky zdravím!

Sušenky jsou IMO super, za tu fotku by ses nemusel stydět v nějakém firemním nabídníku...
    ART se mi líbí, ale jak už napsal crash - vypadá to fajn, ale zítra už si to asi moc pamatovat nebudu...
    Ostatní fotky mně neoslovily i když cesta by mohla být s ořezem a v barvě fajn (ale to je jenom můj tip, nevím jak to v barvě vypadá a oříznout jsem to nezkoušel)
    -- under construction --

Takovy pokus pri dnesnim seznamovani s novym strojem. Zacinam tomu pomalu prichazet na chut snad se zitra nekam dostanu a nafotim i jine veci nez protejsi panelak
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání