Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Wi-Fi 5Ghz + GSM

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele Gregy
    Věk
    34
    Vliv
    243

Standardní Wi-Fi 5Ghz + GSM

Mám zajímavý problém. Na jedné bytovce je routerboard s mikrotikem (ap a router a qos v jednom). Mám v něm tři wi-fi karty. Os nich tři různé kabely ke třem různým anténám. Všema sem zkoušel otáčet (dvě maj jinou polarizaci než ta poslední) a nechytnu naprosto nic....jen sám sebe. A to v mém městě je 5ghz požehnaně. Na padlo mě jestli se nemůže wi-fi rušit s GSM vysílači co sou na tý bytovce taky.....ale to snad ne....ne? Dneska ještě skusim vyměnit samotnej mikrotik a pak už nevim co bych udělal...
    The Cake is a SPY!

Standardní Re: Wi-Fi 5Ghz + GSM

Citace Původně odeslal Gregy
    Mám zajímavý problém. Na jedné bytovce je routerboard s mikrotikem (ap a router a qos v jednom). Mám v něm tři wi-fi karty. Os nich tři různé kabely ke třem různým anténám. Všema sem zkoušel otáčet (dvě maj jinou polarizaci než ta poslední) a nechytnu naprosto nic....jen sám sebe. A to v mém městě je 5ghz požehnaně. Na padlo mě jestli se nemůže wi-fi rušit s GSM vysílači co sou na tý bytovce taky.....ale to snad ne....ne? Dneska ještě skusim vyměnit samotnej mikrotik a pak už nevim co bych udělal...

Hmm zajimavy. Ja teda tyhle komercni distribuce nemusim, ale napada me, jestli mas karty preply do 5GHz.
    Dale jestli 5G ve meste je na 802.11a(h) nebo nejaky Cannopy a pod., ty bys videt nemohl.
    ITF FreeNet Liberec

Věk
    34
    Vliv
    243

nee...normalne z jinyho mk co je na druhy strane mesta ty site vidim a 5ghz tam urcite mam pac se navzajem oskenujou...ty tri karty....
    The Cake is a SPY!

Věk
    34
    Vliv
    243

hmmm....tak skvělý.....už sem na to přišel. Není to GSMkem je v tom moje blbost. Na každé kartě jsou totiz dve antény označené a a b. Je nže jsem teď zjistil že karta od karty má tyto konektory jinak tj A je B a naopak....
    The Cake is a SPY!

Citace Původně odeslal Gregy
    hmmm....tak skvělý.....už sem na to přišel. Není to GSMkem je v tom moje blbost. Na každé kartě jsou totiz dve antény označené a a b. Je nže jsem teď zjistil že karta od karty má tyto konektory jinak tj A je B a naopak....

Tak to jsem jeste nevidel, o jaky karty se jedna? (dobra rada je na testy nechat diversity, to pojede vzdycky, i kdyz ne optimalne)
    ITF FreeNet Liberec

Věk
    34
    Vliv
    243

Atherosky.....sou to asi jiny vydani a je to obracene....
    The Cake is a SPY!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Wifi a rušenie gsm vysielačmi....
    Založil Loque v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 23.01.2005, 21:28
  2. IP telefonie + GSM + ISDN -- HW
    Založil KDante v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 11.11.2004, 15:05
  3. Wi - fi sdileni internetu pres normalni sitovou zasuvku
    Založil DAvidaK v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 6