Výsledky 1 až 25 z 64

Téma: Bod uprostřed LCD aceru >alzasoft

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Bod uprostřed LCD aceru >alzasoft

Bod uprostřed LCD aceru >alzasoft

na netu jsou desítky stížností na alzasoft - jeho "reklamační" strategii, no já to nikdy neřešil, jenže brácha koupil LCD Acer a on má špatný bod, jenže zrovna uprostřed obrazovky, takže je to na pěst ;,( nevíte nějaký fígl?

Já jsem někde četl, jak je to u různých uhlopříček se špatnýma bodama ("norma"), jenže když je zrovna uprostřed, tak je to zas o něčem jiném

no jo tam je právě zákys - oni mají nějak v podmínkách to, že to předvedou a po zaplacení už není cesty zpět ani předvedení....

no a brácha jel nějakým způsobem, že byla platba předem a pak si ho přijel vyzvednout.

doma zjistil ten bod...

problém je to, že vlastně lcd může mít několik vadných bodů, navíc přístup alzasoftu k reklamacím ;,(
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Senior Member Avatar uživatele J.Wade
    Věk
    40
    Vliv
    271

Standardní Re: Bod uprostřed LCD aceru >alzasoft

A co 14 denni lhuta na vraceni ? ty byych vyuzil, nehlede na to, ze podle me pokud nebyl pisemne seznamenej s vadama ktery vyrobek obsahuje tak se to bere jako vada vznikla az po prevzeti tudiz opravnena reklamace ??....
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Vratit - ale bude to problem, alebrz Alza.

Zadna "norma" na vadny body LCD neexistuje! Dle zakona prodejce prodava BEZVADNY vyrobek a na pripadny vady MUSI upozornit. Nelze vseobecne ze tam muzou byt, musi jit o konkretni upozorneni na konkretni vadu. Samo ze na takovy vyrobek by mela byt sleva.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Žádná norma na "vadné body" neexistuje? A co je pak asi ISO 13406-2 class II

Já to vidím krapet jinak... výrobce tvrdí, že výrobek s určitým počtem bodů je bezvadný, tudíž to bude tvrdit i prodejce a když jde o Alzu, tak to vidím na mission impossible

Nicméně 100%ně to zkus vrátit/vyměnit, protože mám takovej pocit, že jsem v infomailu od SWS četl, že Acer nad rámec normy ISO má teďka 100% garanci na vadný pixely u některých modelů... ale nemám u sebe login na terminal sws, tak to teď neověřím.
    Naposledy upravil Vykuk; 27.03.2006 v 17:57.
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Senior Member Avatar uživatele Yuri
    Věk
    37
    Vliv
    258

no ak ti to nevyde tak si myslim ze nejaky cs-kar by ti ho v bazare kupil (ak je ten bod vazne presne v strede) popripade hrac nejakej inej hry kde sa hodi vediet kde je sred obrazovky ^^
    [e2160 @ 3ghz(1.275V). 2GB 825mhz ddr2. 8800gts 320mb. msi p35 neo2.] @ 450w (350w rip) (280w rip)

Je přirozené pro lidi jíst maso, OK? My jíme krávy, krávy jedí trávu. My sekáme trávu, co nás dělá hladovými po dalších kravách.Koloběh života!

od bráchy

S tím monitorem jsem byl, ale neuspěl jsem. Vedou pořád tu svou, že je to v normě. Že to mohu vrátit, ale že tam bude storno poplatek, že už to bylo rozbalené a že to budou muset prodat v bazaru, tak aby ji to někdo koupil atd. Přišel bych cca o 1000 bez dph, s tím, že by mi dali slevu na nový monitor 200 - 300 Kč, ale že stejně není nikde zaručeno, že tam za tři týdny na tom při nákupu dobrém nebudou body dva....

Tak jsem si ho nechal, klepnul jsem do něj a on zhasnul...
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

S tím klepnutím to začíná být klasika - je to neuvěřitelné, ale už jsem slyšel o pár lidech, kteří si "klepnutím" vyléčili vadné body

Hlavně, že to funguje!

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291

Citace Původně odeslal Vykuk
    Žádná norma na "vadné body" neexistuje? A co je pak asi ISO 13406-2 class II

Já to vidím krapet jinak... výrobce tvrdí, že výrobek s určitým počtem bodů je bezvadný, tudíž to bude tvrdit i prodejce a když jde o Alzu, tak to vidím na mission impossible

Nicméně 100%ně to zkus vrátit/vyměnit, protože mám takovej pocit, že jsem v infomailu od SWS četl, že Acer nad rámec normy ISO má teďka 100% garanci na vadný pixely u některých modelů... ale nemám u sebe login na terminal sws, tak to teď neověřím.
    tak tak, tak to beru i já.
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

tak nějak nevím co a jak bereš O
    DECENT II EXTREME

Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Věk
    45
    Vliv
    291

Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamácia LCD SONY HS74P X-Black
    Založil GABO v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 16.11.2006, 13:14
  2. aky 19 a alebo 17 LCD
    Založil pageup-pagedown v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 29.07.2005, 12:24
  3. Nefunkčnost LCD monitoru po jeho rozebrání
    Založil Matio v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 18