Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Surfcam a cestina

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Surfcam a cestina

Potrebuji poradit kde sehnat cestinu k Surfcamu 2005.
    Diky za kazdou pomoc.

Standardní Re: Surfcam a cestina

Citace Původně odeslal Česťa
    Potrebuji poradit kde sehnat cestinu k Surfcamu 2005.
    Diky za kazdou pomoc.
    Pokud nevychází officiálí česká verze toho programu tak pochybuju o nakem českém překladu. Tohle tohle nebyva zrovna tzv. program pro blbce, kteří potřebují čestinu a nedokáží se naučit pár anglických slov.
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

Citace Původně odeslal aless
    Pokud nevychází officiálí česká verze toho programu tak pochybuju o nakem českém překladu. Tohle tohle nebyva zrovna tzv. program pro blbce, kteří potřebují čestinu a nedokáží se naučit pár anglických slov.
    Vychazi oficialni ceska verze,ja ji bohuzel nemam.Potreboval jsem jen poradit a ne hodnotit uroven meho intelektu.Ale i tak dekuji.

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Čeština samostatně bohužel není, jak to tak vypadá, leda full česká verze...

2aless : Ty kecy o blbcích co se nedokážou naučit pár anglických slov si nech od cesty...

EDIT: Jediný, co se mi podařilo najít, je čeština pro SurfCAM velocity

http://www.3epraha.cz/surfcam/uzivatele.php

(asi třetí link)

ale jestli ti to k něčemu bude, to nevím...
    Naposledy upravil D_a_v_i_d; 19.03.2006 v 18:27.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Myslel sem to trochu jinak , jesli se ti to nelíbí tak ok. dik za karmu
    SurfCAM neni žádná hracka pro každyho , je to soft který může používát jen vyškolený pracovník ve spolupráci s CNC výrobou a tak předpokládám, že u toho poleno nebude sedet... Na škole jsme myslim meli českou verzi, ale moc jsem v tom nepracoval. Ruční programování je záživnější
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

Citace Původně odeslal aless
    Myslel sem to trochu jinak , jesli se ti to nelíbí tak ok. dik za karmu
    SurfCAM neni žádná hracka pro každyho , je to soft který může používát jen vyškolený pracovník ve spolupráci s CNC výrobou a tak předpokládám, že u toho poleno nebude sedet... Na škole jsme myslim meli českou verzi, ale moc jsem v tom nepracoval. Ruční programování je záživnější
    Zacinal jsem s rucnim prg. kde se programovaly parametry pocitajice kazdicky krok v kazde souradnici, kazda podle jineho vzorce,vse z hlavy a bez jedine podpory PC (i 4 osy). Dnes na to mame CAD a CAM prg. .... Nestydim se v nich neco delat,uz jen pro to ze zakaznik ti doda nedefinovatelny krivky ktery ty potrebujes zpracovat a vytvorit na ne program.... NURBS - chtel bych to videt ruco (a ver ze jsem ze stary skoly a o rucnim prg. vim svy).Nemluvim o pravouhlych souradnicich,ty opravdu resit prg.nemusim. Navic jako clovek kteryho nezivi stat mi docela zalezi na usetrenym case.A tak si i bez nejakeho skoleni tento soft troufam pouzivat.Docela i hodne let.Jen jsem chtel ty jejich novinky dostat do jazyka materskeho.Nejsem poleno,ani blbecek,jen jsem zpohodlnel.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Soulseek- cestina ?
    Založil cLiVe v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 03.09.2004, 22:30
  2. CAD 97 cestina slovencina
    Založil KOVO v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 09.05.2004, 12:21

Pravidla přispívání