Nechci se tu cimkoliv chlubit, 1/ si nemyslim ze je cim a za 2/ nefotim digitalem. Nicmene by me zajimal nazor mistniho publika na jednu fotku viz nize - je v tom neco? Nejaka atmosfera, cokoliv?
PS: Je to 100% photoshop free.
Nechci se tu cimkoliv chlubit, 1/ si nemyslim ze je cim a za 2/ nefotim digitalem. Nicmene by me zajimal nazor mistniho publika na jednu fotku viz nize - je v tom neco? Nejaka atmosfera, cokoliv?
PS: Je to 100% photoshop free.
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
notak, staci napsat 'ne, nic na tom nevidim', nebo 'jo, neco v tom je...' to neni tak tezky, ne?![]()
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Osobně v tom nic nevidím. Je to moc černé a ten náhled je malý a nekvalitní :(.
Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
Nejsem asi expert, na jehož vyjádření čekáš, ale já mám tenhle typ fotek docela rád, takže se k tomu vyjádřím... Já v tom bohužel nic moc nevidím... Ta fotka mi připadá taková kompozičně trošku divná, nekontrastní, strašně tmavá... Prostě asi chápu, o co ses pokoušel, ale tu atmosféru to prostě nepředáváJá se tohle podobné taky párkrát pokusil vyfotit a musím říct, že je to celkem těžký, aby v tom "něco bylo"...
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Necekam na 'experty'*, cekam na kohokoliv kdo ma vuli se k tomu nejak vyjadrit. Takze dik za nazor.
* - tim se nechci dotknout nechci kohokoliv dotknout, minim tim jen tolik, ze me zajima kazdej, expert neexpert.
OK tak jo, já to myslel tak, že nejsem žádnej profi ani semi-profi fotograf a beru to tedy čistě z nezávislýho a nezaujatýho hlediska, jak na mě ta fotka působí
Nemáš ještě nějaké podobné?
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)