Vodni pokusy
1/750, F4, ISO 200
Vodni pokusy
1/750, F4, ISO 200
Odstran ten gausian blur od okrajov (pri ramikoch - aby to neslo do svetlej farby) a bude to imho dokonale. (Alebo to bol zamer?)
Naposledy upravil PiT; 29.01.2006 v 01:27.
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
Tak to je docela rulézní, jak dlouho si to fotil?
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem) [thx no-x]
اضحك يضحك العالم معك وابك تبك وحدك
To se mi tam dostalo omylem a uz jsem byl ve fazi, kdy bych musel fotku zmensovat a doostrovat znova a to uz jsem nedaval (byly asi dve hodiny ranoPůvodně odeslal PiT
).
2Honny: Diky. Necely dve hodiny, prvni pokusy s vodou a zaroven s novym objektivem, byly to perny chvilky.
A pochvalis sa nam aj zelezom a objektivom?
Fakt skoda tych okrajov... Velmi sa mi to paci...
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
Predelam toFotim Pentaxem *istDS a Sigmou 105/2.8 (kterou jsem vymenil za Tamrona 28-75/2.8, z toho jsem tu mel nekde taky fotky, ale je to delsi doba). Ted jeste sirokac a stativ a budu spokojenej
![]()
Řeknu to tak, jak to prostě je - je to pěkné a vždycky se mi to líbí, ale není v tom nic. Tohle téma je nafocené milionkrát a i zajímavěji. Takže - jako "první pokusy s vodou" je to dost dobré, technicky rozhodně výborně zvládnuté, ale celkově je velmi těžké, ne-li nemožné, v tomhle námětu s čím přijít.
(je to imho něco jako fotit Červenou lhotu a s něčím přijít)
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)