Výsledky 1 až 25 z 84

Téma: Asahi

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Asahi

Vodni pokusy

1/750, F4, ISO 200

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní Re: Asahi

Odstran ten gausian blur od okrajov (pri ramikoch - aby to neslo do svetlej farby) a bude to imho dokonale. (Alebo to bol zamer?)
    Naposledy upravil PiT; 29.01.2006 v 01:27.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Tak to je docela rulézní, jak dlouho si to fotil?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem) [thx no-x]
    اضحك يضحك العالم معك وابك تبك وحدك

Citace Původně odeslal PiT
    Odstran ten gausian blur od okrajov (pri ramikoch - aby to neslo do svetlej farby) a bude to imho dokonale. (Alebo to bol zamer?)
    To se mi tam dostalo omylem a uz jsem byl ve fazi, kdy bych musel fotku zmensovat a doostrovat znova a to uz jsem nedaval (byly asi dve hodiny rano ).

2Honny: Diky. Necely dve hodiny, prvni pokusy s vodou a zaroven s novym objektivem, byly to perny chvilky .

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

A pochvalis sa nam aj zelezom a objektivom?

Fakt skoda tych okrajov... Velmi sa mi to paci...
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Predelam to Fotim Pentaxem *istDS a Sigmou 105/2.8 (kterou jsem vymenil za Tamrona 28-75/2.8, z toho jsem tu mel nekde taky fotky, ale je to delsi doba). Ted jeste sirokac a stativ a budu spokojenej

Řeknu to tak, jak to prostě je - je to pěkné a vždycky se mi to líbí, ale není v tom nic. Tohle téma je nafocené milionkrát a i zajímavěji. Takže - jako "první pokusy s vodou" je to dost dobré, technicky rozhodně výborně zvládnuté, ale celkově je velmi těžké, ne-li nemožné, v tomhle námětu s čím přijít.

(je to imho něco jako fotit Červenou lhotu a s něčím přijít)
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání