Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Použití palivových hadiček místo silikonových

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Použití palivových hadiček místo silikonových

Ahojda,

nema nekdo zkusenost s pouzitim palivovych (alespon doufam ze jsou v prapuvodu na palivo ) hadicek misto silikonovych pro vodni chlazeni?
    Jsou to takove nacervenale a prodavaji je v Motetotechne ...
    Jsou mekci nez PVC ale ne tak pruzne jako silikonove ...
    Stoji okolo 15-20Kc za metr ( 10/8 )
    Diky za pripadne info.

D
    AMD Opteron 144 @ 2844 Mhz, 311x9 1.6V - H2O, DFI NF4 Ultra-D 704-2BT Moded+NF4 Cooling w/Moded Freezer, 2GB Corsair XMS TwinX 3500LLPRO, Radeon X1900XT Flashed XTX - H2O, Hitachi T7K250 250GB 8MB SATA, SoundBlaster X-Fi Extreme Music + Genius Drewo, LG 4166, Acer 1951as LCD, MX1000 + Icemat, Logitech Wireless Internet Keyboard Pro, Coolermaster Stacker, Fortron Epsilon 700W PSU Fan Mod

Standardní Re: Použití palivových hadiček místo silikonových

Také jsem je používal/používám a nechápu proč by si je nemohl použít...

Citace Původně odeslal DlouhyJony
    Také jsem je používal/používám a nechápu proč by si je nemohl použít...
    A můžeš je porovnat se silikonovými ? bez ohledu na cenu. Vlastnost silikonových hadic je že propouštěj vodu a proto musim sem tam dolejvat. Ty palivový sou na tom jak ?
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

Citace Původně odeslal aless
    A můžeš je porovnat se silikonovými ? bez ohledu na cenu. Vlastnost silikonových hadic je že propouštěj vodu a proto musim sem tam dolejvat. Ty palivový sou na tom jak ?
    No, silikonové jsem nepoužíval, tak to nemohu porovnat.
    A jak to myslíš, že silikonové hadičky propouští vodu, to jako, že jsou natoliko porezní? To by jsi je potom v PC snad ani nemohl použít!
    Kamarád je používá, ale že by doléval vodu o tom nic neříkal.
    A kdyby ty palivové hadičky propouštěly, to by asi nebylo možné je pro to palivo vůbec použít ne...
    V mém případě s únikem vody nemám (používám bílé prý pro potravinářské účely) akorát občas teče nějaké to šroubení a odpařuje se mi voda z expanzky je totiž prozatím otevřená (potřebuji sehnat nějakou uzavřenou a chci aby byla průhledná). Již jsem jednoho človíčka zde na foru kontaktoval, ale bezvýsledně.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12

Pravidla přispívání