Výsledky 1 až 19 z 19

Téma: Ako upravit titulky, aby boli v prehravaci dost velke

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Ako upravit titulky, aby boli v prehravaci dost velke

Cauko kamaratovi som napaloval DivX na DVD dal som k nim titulky, isli spustit, no boli dost male. Vraj sa to da urcit velkost pisma priamo v titulach mozete mi napisat ako a s akym programom? dik

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: Ako upravit titulky, aby boli v prehravaci dost velke

Citace Původně odeslal sofeer
    Cauko kamaratovi som napaloval DivX na DVD dal som k nim titulky, isli spustit, no boli dost male. Vraj sa to da urcit velkost pisma priamo v titulach mozete mi napisat ako a s akym programom? dik
    Já když jsem dělal něco podobného, tak jsem používal DVD lab Pro, tam si můžeš při kompilaci DVD zvolit co se týče titulků leccos, druh písma, barvu, průhlednost etc., etc... Velikost samozřejmě nevyjímaje... Doufám, že tohle je teda to co jsi myslel...

EDIT: Jinak poměrně vyčerpávající článek o převodu DivX na DVD je http://www.cdr.cz/a/13281 , jako jedinou vadu bych uvedl, že zmíněný doporučený software by při koupi všeho stál tak zhruba přes sto tisíc, ale dají se sehnat buď trial verze, nebo i free alternativy, pokud to chceš dělat bez ilegálního softu
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Junior Member
    Vliv
    0

Viacmenej ano, ale ja davam viac filmov v DivX akurat sa pozeram na Subtitle Workshop a ten mi nejak meni íáéľščťžý na vselijake znaky. Daju sa v DVD lab pro upravovat aj titulky k divxom? Skusim ho no mam slabe pripojenie, tak kym ho stiahnem...
    EDIT: ten clanok som uz davnejsie cital. Teraz ma trapi, len ako "poslovenčiť" alebo "počestiť" Subtitle Workshop - stale mi prehadzuje ľščťž na znaky nevies nahodou co s tym?
    EDIT2: dik uz som to nasiel...
    Naposledy upravil sofeer; 25.12.2005 v 11:44.

Věk
    44
    Vliv
    358

Citace Původně odeslal sofeer
    Viacmenej ano, ale ja davam viac filmov v DivX akurat sa pozeram na Subtitle Workshop a ten mi nejak meni íáéľščťžý na vselijake znaky. Daju sa v DVD lab pro upravovat aj titulky k divxom? Skusim ho no mam slabe pripojenie, tak kym ho stiahnem...
    To jde přímo v subtitle workshopu, při převodu ze .sub do .srt máš možnost si zvolit kódování titulků, pokud mě paměť neklame? V DVD labu už jen necháš z hotovýho .srt souboru udělat titulkovej stream...

EDIT: Ad edit : Teď jsem hledal u sebe na disku Subtitle Workshop, přeinstalovával jsem systém, tak je asi někde "zatoulanej", ale dělám an tom Ale s češtinou jsem neměl problém Předpokládám, že vycházíš taky ze .sub souboru, je to tak?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

EDIT: nesmysly - spatne sem si precetl prvni post
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Věk
    44
    Vliv
    358

Settings -- Language -- Czech (Slovak)

Pak se ti titulky v tom "náhledovém" okně budou zobrazovat se správnými znaky... Ale taky mi to chvíli trvalo

Junior Member
    Vliv
    0

Dik to som uz prehodil, uz len taka anketna otazka aka je podla vas "idealna" velkost tituliek. Nosim okuliare asi polky - ked pozeram film väcsinou ich mam. No nejde ani tak o mna ako o ludi s ktorymi to budem pozerat... Myslite, ze tu mozem zalozit nejake hlasovanie?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. AKO nastavit ROUTER aby som sa pripojil na CS
    Založil Ovca v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 16.11.2005, 22:40
  3. Ako dosiahnut aby sa veci co tlacim ulozili aj ako pdf?
    Založil aragorn v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 19.07.2005, 19:23
  4. Ako poskodit dvd napalovacku, tak aby sa dala reklamovat
    Založil test33 v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.10.2004, 17:21

Pravidla přispívání