Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: kde nejlevneji koupit HW v Anglii?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní kde nejlevneji koupit HW v Anglii?

kupovali jste nekdo nejaky HW v Anglii-presneji v Londýně?
    Jakej obchod by ste me doporucili? Jedna se o nakup RAMek.

Standardní

Zopar obchodov je na Tottenham Court Road, v niektorych sa da aj zjednavat ale vzdy mi to tam pripadalo drahsie ako u nas. Niekedy sa oplati ist pozriet na nejaku burzu, ktora byva kazdy tyzden niekde inde, plagaty su polepene urcite na tej ulici co pisem hore ale niektore burzy mali v poslednom case vstupne.

Senior Member
    Vliv
    293

Standardní

hmm tak to se teda moc nevyplati
    ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12

Standardní

Citace Původně odeslal ace
    Zopar obchodov je na Tottenham Court Road, v niektorych sa da aj zjednavat ale vzdy mi to tam pripadalo drahsie ako u nas. Niekedy sa oplati ist pozriet na nejaku burzu, ktora byva kazdy tyzden niekde inde, plagaty su polepene urcite na tej ulici co pisem hore ale niektore burzy mali v poslednom case vstupne.
    nejaky links na e-shopy nemas?

Standardní

Citace Původně odeslal Neller
    Citace Původně odeslal ace
    nejaky links na e-shopy nemas?
    to nemam, sorry, vzdy ked som tam bol tak som to pobehal len tak zo zaujimavosti, to boli same normalne (ako tu hovorite kamenne) obchody

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání