Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Propojení Leadtek PCIe 6600 GT extreme na TV jen ČB-VYŘEŠENO

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Propojení Leadtek PCIe 6600 GT extreme na TV jen ČB-VYŘEŠENO

Propojil jsem tuto kartu s TV: HDTV out redukce na S-video dále redukce na cinch a dál přes redukci 3xcinch+S video/scart do TV. Výsledek je pouze černobílý. Předtím jsem měl FX 5700 od Leadteku propojený úplně stejně (jen jsem nemusel použít redukci HDTV out/S video, protože ten starší Leadtek měl výstup Svideo) zcela bez problémů. Poradí někdo řešení ??
    DFI LP UT nF4 Ultra-D, Athlon 64 X2 3800+, Leadtek Winfast PX6600GT TDH Extreme version,RAM 2x512MB OCZ Platinum Rev.2 400MHz,SATA Seagate Barracuda 7200.7+ 160GBNCQ,SATA2 Samsung 80GB, DVDRW LG4163B,DVDROM Samsung, case Sunbeamtech Transformer Black, air cooling, PSU Akasa Paxpower Black 460W, BIOS406.

Senior Member
    Vliv
    263

Standardní

já mám sice MSI 6600 ale myslím si že to bude stejný postup! Nepoužívej S video kabel ale obyčejný kombinovaný kabel. Zapoj to do TV a na Grafice o výstupu video IN pak najeď do nastavení Grafiky tam dej Vynutit detekci TV. Objeví se ti hláška jestli chceš restartovat PC - dej OK. Po restartu najeď do ovladačů grafiky tam dej NASTAVENÍ DISPLEJE nWiev dej Duální zobrazení ( myší si pak přetáhni přehrávač videa doprava ůplně až za kraj až se ti stratí to budeš mít pak video přehrávač na TV monitoru) pak v ovladačích dek vlastnostu TV tam dej průvodce TV a postupuj dál..... normu dej na pal-D
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Standardní

Citace Původně odeslal Gizmo_CZ
    já mám sice MSI 6600 ale myslím si že to bude stejný postup! Nepoužívej S video kabel ale obyčejný kombinovaný kabel.......
    Já obraz na TV mám, jen je prostě white black, s video jsem vyhodil a spojil GPU s TV přes cinche a příslušné redukce, ale je to stejný. Byl bych rád, kdyby se mi ozval nějaký vlastník Leadteku 6600GT nebo GT extr. Zobrazení jsem vyzkoušel i PAL D--> also nur weiss shwarz. Každopádně dík za snahu poradit.
    DFI LP UT nF4 Ultra-D, Athlon 64 X2 3800+, Leadtek Winfast PX6600GT TDH Extreme version,RAM 2x512MB OCZ Platinum Rev.2 400MHz,SATA Seagate Barracuda 7200.7+ 160GBNCQ,SATA2 Samsung 80GB, DVDRW LG4163B,DVDROM Samsung, case Sunbeamtech Transformer Black, air cooling, PSU Akasa Paxpower Black 460W, BIOS406.

Standardní

mas blby scart zrejme, tato chyba suvisi s prehodenim nejakych signalov v konektore, proste ti tam ide len luminescencna zlozka (dufam ze som to nepoplietol) a ziadne farbicky, mne normalne na 6600GT cez tu redukciu a s pouzitim s-video ale aj cinchu vsetko vali v pohode (priamo na cinch/s-video zariadenia) takze mas chybu v tej redukcii na scart kdesi
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    mas blby scart zrejme, tato chyba suvisi s prehodenim nejakych signalov v konektore, proste ti tam ide len luminescencna zlozka (dufam ze som to nepoplietol) a ziadne farbicky, mne normalne na 6600GT cez tu redukciu a s pouzitim s-video ale aj cinchu vsetko vali v pohode (priamo na cinch/s-video zariadenia) takze mas chybu v tej redukcii na scart kdesi
    Ten skart makal 5700ce v pohodě, ale teď jsem zjistil, že boot screen je barevná, až když naběhnou Win, tak je to čb, takže ovladače ?? Mám aktuálně 77.77 a ty jsou WHQL, takže je to divný.

Standardní

hmm ja tu zu teraz nemam zase nic co by som si na TV-Out pripojil tak to nemam jak vyskusat, ale mam dojem, ze tam boli rozne nastavenia, pre rozne vystupy, ked som testoval VIVO kartu jednu, tak som pouzival RCA video kabel a jak su na tej HDTV vecicke tie tri konektory, tak z jedneho neslo nic, z druheho CB a z tretieho OK, v ovladacoch slo prepinat ktory pouzivas ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    hmm ja tu zu teraz nemam zase nic co by som si na TV-Out pripojil tak to nemam jak vyskusat, ale mam dojem, ze tam boli rozne nastavenia, pre rozne vystupy, ked som testoval VIVO kartu jednu, tak som pouzival RCA video kabel a jak su na tej HDTV vecicke tie tri konektory, tak z jedneho neslo nic, z druheho CB a z tretieho OK, v ovladacoch slo prepinat ktory pouzivas ...
    Ted jsem odinstaloval FW 77.77, čili jsem bez ovladačů jen s implicitním VGA ovladačem Windows a vše je color, teď si stahuju 81.85, který jsou taky certifikovaný a uvidím. Je faktem, že na nás Nvidia občas chytá pastičky, viz past na medvěda v podobě jejich NAM, myslím, že ten jejich Firewall asi nikdo nepoužívá, protože zatím jsem se na fórech nesetkal s nikým, komu by se ho podařilo korektně rozchodit. Driver stažen, tak mi drž palce..... Takže to bude asi, pánbůh ví, čím. Mám to teď zapojený HDTV zelený cinch cinch propojený linou do redukce na skart do TV, bez ovladačů to jde v barvě, jakmile nainstaluju nVidia driver (zkoušel jsem asi troje další) a restartuju PC, opět TV čb. V nastavování ovl. jsem žádné úpravy pro propojení nenašel, takže je to nad moje chápání.
    Hey, dudes, I see nobody is able to help me so lock this my thread up,please.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání