Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Máte zkušenost s PDA?Prosba o radu co koupit kolem 10tisic.

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Máte zkušenost s PDA?Prosba o radu co koupit kolem 10tisic.

Ahoj,chci užívat PDA na koresponedci-maily,na slušné surfování po internetu a na případné hraní her a oragnizaci času.
    Z nejlevnějších jsou mý favoriti:
    Acer n30,nebo spíše Fujitsu-Siemens 410,
    Asus 620BT
    Případně výhodný Acer n50.

Z těch drašších mašin jsou to.
    Fujitsu-Siemens 420
    Asus Mypal 716
    HP 3715
    případně MDA Compact
    Mimo MDA Compact mají wifi

Nebo bazarové MDA II,MDA Compact,MDA III

Když koupím klasické PDA musím k němu koupit ještě nějaký ne drahý telefon co by fungoval ,,jako modem na internet´´
    tedy asi Sony Ericsson T610,T630
    nebo Nokia 6610i ,takže mobil + Twist Data Unlimited.
    A nebo koupit vše v jednom tedy nějaké MDA.
    Ale MDA III nové je šíleně drahé,MDA Compact je pěkné dobré,ale má asi docela malý displej,MDA II je jen použité od lidí nebo z bazaru,kde člověk neví co nakupuje,jinak MDA II by byla skvělá volba as,nebý z nejisté druhé rukyi.
    Budu na to mít nejspíše 10000kč maximálně se budu moci vydat 12000kč. A pokuď budu mít velké štěstí vyždímu ze sebe MOŽNÁ i 13000kč.
    Jsem koncový uživatel takže budu nakupovat za standartní ceny a s dph.
    Děkuju za tipy.
    Nod32,Kav5,Norton Antivirus 2005,McAfee 8
    Rulezzzzzzzzzzz

Standardní

ja by som sa nakupu z druhej ruky nebal... ovsem s tym ze to este musi byt v zaruke.. [3/4 mojho PC je z druhej ruky, moje PDA a aj mobil (az na cx65 z akcie)] kazdopadne MDA3 je sympaticka masinka teda neviem ci si ho uz drazl v ruke bo z fotiek sa mi osobne dost hnusilo no robi sa s nim fakt prima.. ak nebudes brat pda s GSM tak potom daco s VGA urcite je to fakt uplne o dacom inom.. (tu by som porozmyslal nad Dell x50 v USA je fakt lacne..) a z tych co si napisal mi pride simpaticky ten acerik n50 no nemozem moc hodnotit bo som ho v reale este nemal v ruke..
    [Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x256 400MHz | GK Gigabyte ATi 9800pro@423/375 | Zalman VF700-Cu | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | CDRW Teac 16/10/40]

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

n50 ma pokud dobre vim pomerne spatnou zvukovou kvalitu...alespon ty prvne serie mely. jinak podle me zajimava koupe.

kazdopadne nejdriv si dobre rozmysli, jestli to opravdu chces. znam TUNY lidi, kteri si mysleli jak to budou pouzivat na poznamky a na emaily a jak to bude super a buhvi co jeste a nakonec zjistili, ze to je na nic a vali se jim to v supliku...
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

Member mince Avatar uživatele Laci
    Vliv
    281

Standardní

Mam MDA Compact, a zatial spokojnost. To, ze je to "male" moze byt aj vyhoda - mozes to mat stale so sebou. A mas 1 vec namiesto 2.
    PC: Asus P5W DH Deluxe, Core 2 Quad Q6600, Scythe Infinity, 4x 1GB Corsair DDR2 800 XMS2, Gigabyte 8800GT, WD Raptor 74 GB, WD Raptor 150 GB + RaptorX 150GB (RAID0), Seagate 1TB, WD 640 GB, Pioneer DVR-111D @ L, LifeVieW FlyTV Express X1 MST-T2A2, Avance B031, Seasonic M12 600W, acer X243HQ, MS Wireless DeskTop 2.0
    HTPC: Asus M2A-VM HDMI, Athlon64 X2 3800+ EE 35W, 4x 512MB A-DATA DDR2 800, Samsung 500GB, Samsung SH-S182M, LifeView FlyDVB Trio, CoolerMaster CM Media 260, FORTRON FSP300-60THN-P

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Já bych potřeboval tip co koupit kvalitního,tedy aby to nebylo moc poruchové a aby se na tom dalo občas zahrát,organozovat a i číst posílat amiyl a dost dobře surfovat,budu tam mít paušál na data nebo twist data takže mě ubývání kreditu nebude trápit,ale nevím která mašina se na to hodí.

Pokuď by nebylo na škodu koupit bazarové zařízení víte o nějakém kavlitním spoelhlivém a nepředraženém bazaru v Praze?
    Nod32,Kav5,Norton Antivirus 2005,McAfee 8
    Rulezzzzzzzzzzz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání