Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: belkin Router pada mi to proc?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní belkin Router pada mi to proc?

mam tenhle problem take nevim proc ..sem pres router belkin, a mam USb adapter 2 mesice uz to jede jak ma ale ted zniceho nic se mi satva ze mi napise to aqurating internet acsses,a kliknu repair,tk sice zacne hledaqt ael nic se nestane,obcas se tedy satne ze se restaruje PC a po zapnuti mi zahalsi "the system was recovered from seriuos error"
    a aj nevim proc!!!
    nevim co vic ktomu napsat,jestli nekdo tusite cim by tomohlo byt dejte mi vedet pls.
    reinstal i odpojeni USb jsem vyskousela potom je to to same
    ted je to zase den vpoho ale ocekavam kazdou chvili to same resatr a znova..poradite??
    P4 2.8Northwood AsusP4P800-E Deluxe GeForce6600 128Mb

Standardní

Napsal jsi toho hrozne moc, ale nic jsi nam tim nerekl. Zkus to znovu, a osvetli nam, co ma router spolecnyho s USB ...?
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Standardní

no mam broadband a jelikoz mam 3 compy nemuzu mit na vsech modem (broadband) tak mam na jednom router kterej je primo napojenej na na jeden comp arovnou do site..a dalsi dva kompy sou pres wi-fi..USb ..vypada to jak flash disk
    no a stav se mi to co jsem napsal
    P4 2.8Northwood AsusP4P800-E Deluxe GeForce6600 128Mb

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání