Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: Miranda

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Miranda

Ahoj,
    mela jsem nainstalovanou mirandu, ve ktere jsem mohla videt, kdo je neviditelny i kdyz me nemel ve visible listu. Musela jsem ji ale preinstalovat a nainstalovala jsem misto toho asi jinou verzi.
    Nevite, kde stahnout tu verzi s neviditelnosti?
    DIKY
    Danka

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Potřebuješ plugin ISee http://etplanet.com/bio/miranda/ICQ.dll
    nějaké info tady: http://forums.miranda-im.org/showthread.php?t=248

Nahradíš soubor ICQ.dll ve složce Miranda/plugins.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

jeste doplnim ze borec co delal Isee uz skoncil a neni dalsi podpora (alespon co se tyce toho co chces.) jinak na tohle tu je mega-thread, kde se to resilo
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Citace Původně odeslal Commander
    jeste doplnim ze borec co delal Isee uz skoncil a neni dalsi podpora (alespon co se tyce toho co chces.) jinak na tohle tu je mega-thread, kde se to resilo
    Kde jsi přišel na to, že Bio už Isee dál nevyvíjí?
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Standardní

Citace Původně odeslal frelichl
    Kde jsi přišel na to, že Bio už Isee dál nevyvíjí?
    psal to na miranda-foru. a nekdo to potvrzoval (pokud jsem to nebyl ja ) i v tom mega-threadu tady
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Diky vsem za odpovedi,
    jenom bych se jeste zeptala,
    mela jsem tu mirandu tak hezky nastavenou, ze kdyz mi nekdo psal, zprava mi na monitoru vybihalo ".... is typing message" ".... has stopping type message" nebo neco takoveho,
    -moje zpravy byly barevne odlisene od toho, kdo mi psal /pozadi/
    -nadbytecne "Entery" mi miranda odmazavala,
    -kdyz jsem zapla okno se zpravou, videla jsem tam jakoby konec historie, tj. poslednich par zprav, co jsme si s tim clovekem psali...
    ted ne a ne zjistit, jak tyhle veci udelat, mozna jsem mela jinou verzi....

Omlouvam se za hloupe dotazy, ale nikdy jsem si nic sama instalovat nemusela a ted z toho rostu

Diky za trpelivost
    D.

Standardní

v options prece ...

Senior Member Avatar uživatele Tantalos
    Věk
    50
    Vliv
    279

Standardní

Citace Původně odeslal daniela_k
    Diky vsem za odpovedi,
    mela jsem tu mirandu tak hezky nastavenou, ze kdyz mi nekdo psal, zprava mi na monitoru vybihalo ".... is typing message" ".... has stopping type message" nebo neco takoveho,
    -kdyz jsem zapla okno se zpravou, videla jsem tam jakoby konec historie, tj. poslednich par zprav, co jsme si s tim clovekem psali...

Omlouvam se za hloupe dotazy, ale nikdy jsem si nic sama instalovat nemusela a ted z toho rostu

Diky za trpelivost
    D.
    To už je vše v option, jak bylo řečeno. Ono platí, že před přeinstalací apod. je vždy lepší zálohovat. V tomto případě bych si tipnul, že nastavení bylo věcí nějakého CFG nebo INI souboru...
    CPU: AMD Opteron DualCore, AC Freezer64 Pro, MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D, modded bios N4D704-2BTA, RAM: 2x1GB 400DDR 2.6V, Graphic: Leadtek PX6800GS TD 256MB, PCI-E (425/1000), CASE: Chieftec 410W Silent DX-01SL-D, DVD: DVD-ROM Plextor 116A, DVD-RW LG GSA-4163B, fw:A105, HDD: 1x Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB cache, 1x Seagate Barracuda 7200.8 250GB 8MB cache.
    3DM01: xxx 3DM03: xxx 3DM05: xxx 3DM06: xxx Aquamark: xxx Sandra2005: xxx SuperPI: xxx

Standardní

Diky vsem za odpovedi,

Diky za trpelivost
    D.
    vetsinu tech veci jako odliseni barev, typing notify lze standartne nastavit v options
    myslim ze ale to ostatni jako zobrazit v otevrenem okne poslednich x prispevku je vec pluginu napriklad "tabsrm"
    AMD Athlon XP 1700+ @ 2000+ (1466/1665) , Tt Volcano 7+ , Sunon 80mm/3000 5-12V (4x), Soltek SL-75DRV4, Kingmax 256 MB DDR300, Creative SB Live 5.1, Seagate Barracuda II 15.3 GB ATA 66, Western Digital Caviar 1.6 GB, Hercules Radeon 8500LE 275/275, Teac 32x, Aopen H600A

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní

mozna jsi tam mela taky plugin nconvers .. jakozto nahradu za standartni tabsrmm.dll ..

nconvers .. vice a download na http://www.zeraha.org/content/dload....egory&cat_id=8
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    284

Standardní

ja myslim ze by to chtelo hlavne stahnout mirandapack ... ten je userfriendly a je prednastavenej ... ty sis zrejme ted nainstalovala jen mirandu a ten mirandapack ma uz predem dany vsechny vlastnosti ktery vypisujes ... daj se sice pridelat i k tvy nynejsi mirande ale myslim ze bez prace by ti to vyhovovalo vic

tadz jedna ze starsich verzi ... +-2,5MB
    >http://mirandapack.pegasoft.cz/mirandapack/files/MirandaPack033.434(RevivalEdition).exe<

nebo se pak daj na netu nekde schrastit cesky stranky, kde jeden chlapek udelal svuj novej pack zalozenej na mirande 0.4 ale zaboha to nemuzu najit

Standardní

Citace Původně odeslal basik
    ja myslim ze by to chtelo hlavne stahnout mirandapack ... ten je userfriendly a je prednastavenej ... ty sis zrejme ted nainstalovala jen mirandu a ten mirandapack ma uz predem dany vsechny vlastnosti ktery vypisujes ... daj se sice pridelat i k tvy nynejsi mirande ale myslim ze bez prace by ti to vyhovovalo vic

tadz jedna ze starsich verzi ... +-2,5MB
    >http://mirandapack.pegasoft.cz/mirandapack/files/MirandaPack033.434(RevivalEdition).exe<

nebo se pak daj na netu nekde schrastit cesky stranky, kde jeden chlapek udelal svuj novej pack zalozenej na mirande 0.4 ale zaboha to nemuzu najit
    No nevim, co se packu tyce, doporucuju lidem spis Koki's Miranda pack nebo Raketomet Miranda Pack (by Insecticid), jsou si dost podobne, ale promakane jsou oba opravdu hodne.
    War. War never changes.

Standardní Diky

Diky,
    s tema MirandaPack-ama jsem si nevedela rady, kam to nainstalovat a tak, ale stahla jsem ten plugin a jeste nejake dalsi a uz je to DOCELA pekne, jedine co, ze mam problem jeste s tema pop-up oknama, kdyz si nainstaluju plugin PopUpPlus (nebo tak nejak se to jmenuje), ktery je potreba, aby mi fungoval ten plugin "is writing...." atp., tak se mi Miranda vubec nespusti. Ostatni pluginy fungujou v pohod.

Standardní Re: Diky

A specialni diky Martymu, to byl presne ten plugin, co jsem potrebovala
    A ten Isee mi nefunguje...

Standardní

Isee nefunguje nikomu, "diera" ktoru pouzival uz je opravena, takze uz nemas jak zistovat invisible stavy a neni to chybou toho pluginu
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

WOW, Isee zacalo fungovat!!! Jen jsem to stahla odjinud

Standardní

blbost, Isee ti ukaze vsetkych ako invisible ale realita je trosku ina ...
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    blbost, Isee ti ukaze vsetkych ako invisible ale realita je trosku ina ...
    Neni to tak. Opravdu mam invisible lidi, o kterych vim, ze jsou. Ostatni ne.

Standardní

hmm ako tak pozeram tak to dako pred mesiacom ci kolko zase opravil, pomerne dlho to nefungovalo hmm

Standardní

jj už to nějakej čas funguje,ale je potřeba novej ISee

Standardní

Citace Původně odeslal sebad
    jaka je posledni verze pls ?, ta Beta 11 ?
    | P67 + 2500K@silent |

Standardní

Citace Původně odeslal ctrl_j
    jaka je posledni verze pls ?, ta Beta 11 ?
    já ho mám tady odsud a funguje http://etplanet.com/bio/miranda/ICQ.dll

Standardní

jj, uz sem to taky poresil.
    Tohle je verze 0.4.0.29 se kterou to funguje. Ta Beta 11 je 0.4.0.28 a nefacha.
    Jeste by me zajimalo jak poresit zobrazovani myho "idle"

Ve stary verzi nebylo co resit a nezobrazovalo se to, tady nevim kde to vypnout
    | P67 + 2500K@silent |

Standardní

jaky idle?

Standardní

jaky idle?
    Dyz se dam away nebo N/A, tak uzivatel na druhy strane u icq vidi jak dlouho sem pryc, viz obr. "User is idle..."
    | P67 + 2500K@silent |

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání