Vlastni nekdo z vas zvukovku M-Audio Transit? Rad bych se o ni dozvedel par uzivatelskych rad, tipu, atd. V recenzich je jen sama chvala, tak nekdo prihodte neco trochu negativnihoTeda pokud to jde
![]()
Vlastni nekdo z vas zvukovku M-Audio Transit? Rad bych se o ni dozvedel par uzivatelskych rad, tipu, atd. V recenzich je jen sama chvala, tak nekdo prihodte neco trochu negativnihoTeda pokud to jde
![]()
Lenovo ThinkPad X301
M-AUDIO Transit
Logitech Z 5500 digital 505 W RMS THX
Tak se po letech přidám. Uvažuji nad nákupem této zvukovky. Jiné typy od tohoto výrobce mají problémy s ovladači. Jak je tou téhle mašinky??
ASUS P5Q | C2D E7200@3.6GHz [9x400@1.25V] | PATRIOT 4086MB RAM | NVIDIA 8800GT 512MB | 24"LCD BENQ | Seagate 7200.7 120GB & IBM 180GXP 60GB & 2xWD640AAKS |
Odkud mas ty informace? Mel jsem Delta 1010LT a Audiophile 2496 a ani pri osmistopym nahravani jsem nemel problem.
Ovladace by mely byt ASIO, zvuk je v ramci cenove kategorie udajne dost solidni. Pokud muzes jit s cenou vys, doporucuju Emu 0404 USB (tu budu sam brzo porizovat) nebo nektery Echo Audiofire...
Jenže tyto karty (a zvlášť 1010LT) jsou v trochu jiné kategorii. Já mám Revo 5.1 a mohu potvrdit, že se jedná o vynikající kus HW s totálně dodrbaným SW. Nefunguje správně mapování vstup/výstup, po každém startu PC je úroveň hlasitosti na maximu atd. Aktualizace driverů po téměř 5-ti letech (BTW zmíněné problémy neřešily) taktéž svědčí o "mimořádné" péči o zákazníky. Já bych byl při nákupu lowendového zařízení od této firmy velmi opatrný...
i7 860| MB - GigaByte P55A-UD5| RAM - DDR3 A-Data 4x2 GB, 1,6 GHz| GK - Saphire HD 4870| zdroj - ENERMAX Liberty 400 | DVD-RW Pioneer DVR-109BK, Plextor PX-760A, Samsung SH-S183A | HDD - Patriot 128 GB SSD, WD Raptor 70 GB, 2 x Seagate 400 GB SATA/300
Jsem majitel a celkem spokojený, za málo peněz vážně hodně muziky.
Drivery ale fakt moc často nevycházejí, nainstalovat pod Linux je to poměrně zábava ale jde to. A drivery pro Vista už jsou myslím taky.
Jediný problém asi může být v tom, že jsou asi jen 32bit a většina lidí teď přechází díky cenám pamětí na 64bit systémy.
Kdyžtak ti můžu poskytnout i poslech, ať dopředu víš do čeho jdeš![]()
Poznamka o 64 bit Vistach je presna a bohuzel pravdiva.
Gigant AVID-M-Audio neni schopen do dnesniho dne vyrobit 64 bit. drivery mimo Fast Tacku USB. Zvlaste u USB karet je to s podivem, jsou to jedine karty, ktere behaly ostatnim vyrobcum na 32 a 64 bitech nejdrive. Teprve mnohem pozdeji PCI a PCiE (event. PC card).
Ani jejich nejdrazsi karty dosud na 64 bitech nechodi - poznamka "Development: Stage" je na titulni strane Webu M-Audia zarazejici.
Pritom v r.2009 konci podpora pro WIN XP (stahovat se muze, ale nebude se uz nabizet).
Nevim, v cene kolem 100 USD mi nabidne zvukovku do USB vice firem, vcetne znackovych (a tim prohuh nemyslim Creative, i kdyz je opravdu taky ma a hned 5).
Pro popularni REVO serii uz firma davno oznamila, ze jeji podpora skocila u 32 bitu v beta verzi a nehodla to zmenit.
*Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
---------------
DAW studio
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)