Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: sdileni televize

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní sdileni televize

chtel bych se zeptat jak mohu po siti nasdilet televizi. Jaky soft potrebuji

Standardní

podle toho co máš za TV kartu...
    měl bys to víc popsat ale tušim, že u All in Wonder u ATI to možné bylo! Jinak asi těžko

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Existuje na to free prográmek VideoLan Client, umí to dělat i server. Funguje to tak, že vybereš kterou stanici nebo vstup TV karty pustíš a ten se pak streamuje do sítě, clienti si nemohou přepínat stanice. Mimochodem to dokáže vysílat i hudbu, dvd, avi atd.

Standardní

na ten programek jsem se dival, ale nedari se mi ho spustit s moji televizni kartou. Mam kartu winfast TV 2000 expert

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Mělo by to fungovat s kterýmkoliv tunerem, pracuje to s WDM ovladači. Spusť si streaming wizard, v kroku 1 si vybereš DirectShow Input, u Video device stiskni refresh a pak si vyber svůj tuner. Zbytek už zkus sám, není to těžký.

Standardní

Citace Původně odeslal Peyrak
    Mělo by to fungovat s kterýmkoliv tunerem, pracuje to s WDM ovladači. Spusť si streaming wizard, v kroku 1 si vybereš DirectShow Input, u Video device stiskni refresh a pak si vyber svůj tuner. Zbytek už zkus sám, není to těžký.
    hmm tak nevim čím to je ale mě to s Leadtek Winfast XP 2000 taky nefunguje...... Najde mi to webkameru ale TV tuner prostě NE! Škoda!

Standardní

a jde to nekomu s kartou co mam ja nejak nasdilet? Klidne pomoci jineho softu. Muze byt i komercni

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání