Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Ventilator 92 s termoregulaci

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Ventilator 92 s termoregulaci

Ahoj,
    shanim 92mm vetron s termoregulaci a dobrym loziskem. Nechci zadne blikatka a svitika ani rucni regulaci. Nasel jsem PRIMECOOLER PC-A922512BT a pak nejaky Titan. Nevite jeste o necem jinym? Podminkoou je slusny vykon, nizka hlucnost a absence svititek. Opravdu nedela jeste nekdo jiny neco co odpovida temto pozadavkum? Prosel jsem spoustu obchodu a nic krome vyse zminovanych.

Diky za kazdou rozumnou radu.

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

Standardní

pomozu ti v nakupnej poradni
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

"můžete někdo zavolat ambulanci? Jsem ošklivě popálen ale stále žiju.. potřeboval bych ošetřit"

Standardní

Citace Původně odeslal RED
    Ten bohuzel nema termoregulaci, takze nee.

Standardní

jo aha.. tak to se omlouvám..
    "můžete někdo zavolat ambulanci? Jsem ošklivě popálen ale stále žiju.. potřeboval bych ošetřit"

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Nechapu proc porad trvas na termoregulaci kdyz napr. http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=2832

nebo muj neojoblibenejsi Coolermate 92 (kterej ted na casekingu nemaj) je na 12V tissi nez vetsina kramu na 7V. Osvetleni u nej jde jednoduse vypnout a je metal frame. Termoregulace je dnes zbytecnost....
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

Mrkni se na www.caseking.de tam najdes co potrebujes a kluci z Bazaru ti to radi dotahnou(MaWa, K!ll3r, Nuggett**)
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w

Standardní

Problem je, ze je celkem zbytecny, aby bezel vetrak na max otacky, kdyz muze jet klidne na polovic a pritom delat podstatne mensi randal. Mam tunel od obou procesoru, na CPU jsou jen pasivy. Termoregulace podle meho neni vubec k zahozeni, protoze kdyz clovek zrovna nic narocneho nedela, tak je komp prakticky neslysny.

V tuhle chvili tam mam nejaky vybehany vetraky Nidec s termoregulaci a je to dost hlucny.

Standardní

Citace Původně odeslal Krimi 2000
    Mrkni se na www.caseking.de tam najdes co potrebujes a kluci z Bazaru ti to radi dotahnou(MaWa, K!ll3r, Nuggett**)
    Tak jsem si objednal 3ks Papst 92mm Lüfter 3412 N/2GL - Ultra Silent:
    http://www.caseking.de/shop/catalog/...roducts_id=320
    Nema to sice termoregulaci, ale snad to bude tiche.

Diky vsem za nazory.

Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal jecnak
    Citace Původně odeslal Krimi 2000

Diky vsem za nazory.
    na plne otacky jsou docela dost slyset, ale kdyz je stahnes jsou v pohode, skoda jen ze nemaji tizsi loziska. Nastesti je ale fan dobre vyvazeny, takze to nehaze s celou case.
    Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,2045MB DDR400 (2-3-3-7),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101

Member Avatar uživatele NMS
    Věk
    48
    Vliv
    258

Standardní

Citace Původně odeslal jecnak

Diky vsem za nazory.
    Měl jsem ho na chlazení Prescotta, ve spojení s půlkilem mědi od Thermaltake byl super, akorát trochu cvrlikal, SpeedFan mi ukazoval 1900 otáček.
    C2D E6550 | GB P35-DS3R | Geil 2x1GB DDRII 667 | X1800GTO | Barča 320GB SATA 7200.10 | SH-S183L | Philips 170S
    Pokud se někomu něco nelíbí, nechť mi *** políbí, nebo použije reputaci, teď
    se už ani podepisovat nemusí ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání