Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Můžu na 1 TV-out připojit 2 nebo víc televizí?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Můžu na 1 TV-out připojit 2 nebo víc televizí?

Ma grafiku GF4-MX 440SE a potřeboval bych obraz na televizi v pokojiku i vedle v obyvaku zaroven... Můžu připojit na ten tv-out dvě nebo tři TV? Jestli to ma vubec cenu dělat rozdvojku...

EDIT: Sice to asi nepatří to téhle sekce, ale nechci zakládat novej thread...
    Zhorší se kvalita obrazu či zvuku pokud se na jednu anténu připojí víc TV?
    Bude se ten signál zmenšovat?
    NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...

Standardní

nezkousel jsem to , ale rozbocovace se prodavaji a urcite bude lepsi pouzit napr. aktivni rozbocovac videosignalu , maji ho tady:

http://www.comintech.cz/Katalog/Uprava_videosignalu.htm

dalsi reseni je pres videorekorder video + audio pripojit do videa(VCR) a z VCR pres antenni vystup (musi mit modulator) vyvest po koaxu modulovany signal .

...pokud se zapoji vic TV na jednu antenu :
    Cim vic TV se zapoji tim vic se zmensi uroven signalu , potom je treba koupit sirokopasmovy zesilovac na kabel.TV (CATV) s rozsahem cca 20 - 850MHz , zesileni zvysovat podle poctu TV , musi se vyzkouset .
    Jou-li pouze dve TV na jednu antenu kvalita zvuku ani obrazu se obycejne nezhorsi nebo ne viditelne. Zalezi ovsem na typu a delce koax. kabelu , mel by byt pro CATV nebo pro SAT rozvody se vzduchovym nebo penovym dielektrikem , urcite je lepsi nepouzivat starsi nebo kupovany flexoprodluzky je-li vzdalenost vetsi nez 3m .
    Laptop Fujitsu-Siemens L7320 1.6GHz Celeron M380, RAM 1GB DDR2 533MHz (SO-DIMM), LCD 15.4"

Standardní

Mam sice FX5900XT ale v pohode pozeram na monitore-vedla mam televizor na ktorom pozeram, a aj dole v obyvacke nasi pozeraju > cize monitor+2 TV mi ide v pohode.

Intel Pentium 4 Prescott 2.8@3.53 BOX | ABIT IC7-G | Apacer 1 GB DDR400 | MSI GeFORCE FX 5900 XT 390/700@440/950 VTD 128 DDR |
    IBM 80 GB 7200ot. 8 MB cache SATA | IBM 17" FLAT | Creative SoundBlaster LIVE 5.1 | Intelli Mouse 4.0 Explorer | Steelpad 4D.

Standardní

Citace Původně odeslal Mr_ORO
    Mam sice FX5900XT ale v pohode pozeram na monitore-vedla mam televizor na ktorom pozeram, a aj dole v obyvacke nasi pozeraju > cize monitor+2 TV mi ide v pohode.
    Jestě jsem přěmejšlel jak udělat rozdvojku na 2 TV... Jak to mas ty? Prodávaj se na S-video rozdvojky?
    NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...

Standardní

Citace Původně odeslal Chuck
    Citace Původně odeslal Mr_ORO
    Jestě jsem přěmejšlel jak udělat rozdvojku na 2 TV... Jak to mas ty? Prodávaj se na S-video rozdvojky?
    MSI standartne dava ku karte rozdvojku - a vyzera takto http://www.msimiami.com/images/image...ts/cable_3.jpg
    2 OUT, 2 IN

Intel Pentium 4 Prescott 2.8@3.53 BOX | ABIT IC7-G | Apacer 1 GB DDR400 | MSI GeFORCE FX 5900 XT 390/700@440/950 VTD 128 DDR |
    IBM 80 GB 7200ot. 8 MB cache SATA | IBM 17" FLAT | Creative SoundBlaster LIVE 5.1 | Intelli Mouse 4.0 Explorer | Steelpad 4D.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání