Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: [PHP] čtení proměné z javascriptu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní [PHP] čtení proměné z javascriptu

Zdravím, pomocí java scriptu :
    Kód:
    <script language="JavaScript">
    <!--
    //document.write&#40;navigator.appName&#41;;
    aa=navigator.appName;
    //-->
    </script>
    si do proměné aa uložím text a jak ho mám z PHP načíst? jde to nějak přímo a nebo musím třeba to uložit do textáku a pak to phpkem vytáhnout nebo nějaká jiná možnost?
    A pak by se mi hodil script jak jednoznačně rozeznat BROWSER na PC usera. zatím jem jen narazil na takový co místo mozilla firefox napíšou že je to netscape a podbně.
    help me
    Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    297

Standardní

Oprav si pls nadpis....javascript ma s javou pramalo spolecneho.
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Standardní

Citace Původně odeslal mraky
    Oprav si pls nadpis....javascript ma s javou pramalo spolecneho.
    opraveno, ale teda moc jsi mi nepomohl
    Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook

Standardní

1, Uvedom si co bezi na strane klienta a co na strane serveru a mozna objevis nesmyslnost tveho dotazu
    2, Prostuduj si k cemu v PHP slouzi promenna $HTTP_USER_AGENT

Standardní

Citace Původně odeslal jedik
    1, Uvedom si co bezi na strane klienta a co na strane serveru a mozna objevis nesmyslnost tveho dotazu
    2, Prostuduj si k cemu v PHP slouzi promenna $HTTP_USER_AGENT
    vim že javascript jede u usera a PHP na serveru myslel jsem jestli to nejde posilat treba po sesion nebo pred get a post ale uz jsem si nasel na to script. o user_agent vim moc dobre, ale mrkni na to treba z IE a pak z FIREFOXU a zjistis ze se to oboje odesila v jinem formatu tak jsem nevedel jak to spravovat ale už vím

PROBLEM SORTED OUT THX 4 HELP!

Standardní

No ja nevim, ale HTTP_USER_AGENT IMHO dava o dost vic informaci o browseru a rozparsovat to snad uz neni takovy problem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání