Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Ako prelomiť heslo roota IRIX 6.5?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Ako prelomiť heslo roota IRIX 6.5?

Dosť by mi to pomohlo

Standardní

lokalne alebo vzdialene ?
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní

Priamo mašina nie je ani na sieti.

Standardní

SGI masinu som sice este nevidel ale malo by to fungovat podobne ako na linuxe pokial sa nemylim, takze staci systemovy disk hodit do ineho beziaceho systemu na ktory mas root pristup a vymenit passwd shadow a group subory, pripadne v nich len zeditovat usera 0 tym ze cely riadok z funkcneho kde heslo ovladas prekopirujes do systemu kam sa chces dostat a nahradis prislusny riadok.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní

Citace Původně odeslal TimeLord
    SGI masinu som sice este nevidel ale malo by to fungovat podobne ako na linuxe pokial sa nemylim, takze staci systemovy disk hodit do ineho beziaceho systemu na ktory mas root pristup a vymenit passwd shadow a group subory, pripadne v nich len zeditovat usera 0 tym ze cely riadok z funkcneho kde heslo ovladas prekopirujes do systemu kam sa chces dostat a nahradis prislusny riadok.
    Toz zrovna toto fungovat asi nebude. Ta masina je tusim tak stara, ze mozna ani nepouziva shadow... A taky bys musel mit v jadre podporu jejich (buhvijakeho) rozdeleni disku a filesystemu a taky nejspis SCSI radic s bizarnim konektorem.
    single user mod by mohl byt odpovedi, pokud to nepujde, zkusit najit nejaky exploit. Nebo preinstalovat....
    PC: AMD Athlon XP 2000+ | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB DDR RAM | 320GB PATA Hitachi DeskStar | DVD-RW Nec 3520A | ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, zpomaleny 120mm vetrak | ADI E75 | OS Debian sid
    NB: IBM Thinkpad T41 - P-M 1.6GHz | 1GB RAM | 40GB disk | display 1024x768 | OS Debian sid

Standardní

Parametr jadra init=/bin/sh nepomuze? Ikdyz kdovi, jak ma vubec Irix udelane jadro a bootloader...
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání