Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: office a Win doma legalne

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele killerGBU
    Vliv
    253

Standardní office a Win doma legalne

pamatuju is, že jeden čas bylo, to že když v práci používám OFFICe + win tak je doma mohu používat legálně, ted mě zajíma, jestli to ješte platí a jakse postupuje.
    podle mě: vezmu si CD z práce nainstaluji + reg. číslem co je k tomu a pka se budu odkazovat na práci.
    ¨
    jestli je to jinak , tak mě opravte
    AMD X2 3800+ EE SF 35W|40 GB IBM|640 GB Samsung|1TB Samsung|385W Enermax PRO82+|ATI 2600 XT |Logitech Z-5300 | MX 1000 |

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

nooo tak o tom slysim prvne. kupujes si totiz licenci na instalaci na jednom pocitaci. tzn pokud mas notebook, tak je to ok a vezmes si ho domu. ale rozhodne to tak nejde, pokud si to chces nainstalovat na svem pocitaci ( = dalsi licence ). pokud ti to povoli ( = zaplati ) v praci, pak je to ovsem jina...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

A neni to nahodou neco s vyuzitim klauzule ze "tento SW muze byt v jednu chvili provozovan pouze na JEDNOM PC", tj. pokud mas v praci "sve" PC kam ti nikdo neleze a doma SVE PC kde zase nikdo nebude s tim Officem a Win pracovat v dobe kdy ty budes v praci, tak by to bylo obhajitelne? Tusim, ze tohle bylo kdysi davno uvedeno v lic. podminkach, zejmena ve vztahu k pravu vytvorit "archivni kopii" daneho media?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Standardní

Na toto moze dat odpoved jedine BSA alebo Microsoft hotline, maju bezplatne cisla tak im treba zavolat a bude problem vyrieseny.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

maximalne by ti to proslo, kdybyste v praci meli nejakou multilicenci, ja kdyz sem delal admina v jedny nemocnici tak sme meli takovou multilicenci [ win a office ] na neomezenej pocet PC s dodatkem ze to muze byt pouze na pc slouzici pro chod nemocnice a ja mel nahozenou vzdalenou spravu z domova a tim sem to mel legalni.

Standardní

Citace Původně odeslal honzAK
    maximalne by ti to proslo, kdybyste v praci meli nejakou multilicenci, ja kdyz sem delal admina v jedny nemocnici tak sme meli takovou multilicenci [ win a office ] na neomezenej pocet PC s dodatkem ze to muze byt pouze na pc slouzici pro chod nemocnice a ja mel nahozenou vzdalenou spravu z domova a tim sem to mel legalni.
    lol, no nevim nevim.. je to dost na hrane

Standardní Re: office a Win doma legalne

Citace Původně odeslal killerGBU
    pamatuju is, že jeden čas bylo, to že když v práci používám OFFICe + win tak je doma mohu používat legálně, ted mě zajíma, jestli to ješte platí a jakse postupuje.
    podle mě: vezmu si CD z práce nainstaluji + reg. číslem co je k tomu a pka se budu odkazovat na práci.
    ¨
    jestli je to jinak , tak mě opravte
    opravuji, není to tak
    kup si licenci a poté si z origoš CD vypal kopii a tu používej (original schovej)
    Tak to je jediná možnost jak využívat legálně pálený software...
    Origos software není přenesitelný... Kup si ho ty a můžeš ho využívat, zda ho koupila firma používat ho nesmíš

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání