Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Miranda IM + metakontakty + smajle = nefunguje

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Miranda IM + metakontakty + smajle = nefunguje

Zdravím.
    Už dlho používam Mirandu na komunikáciu a nepoznám lepší program, ale mám problém, že ak si píšem s niekým, koho mám uloženého v meta kontakte, nezobrazujú sa mi smajle. Používam plugin nConvers 0.99.9.80h od Nikolu Dacheva a rozšírenú sadu smajlov, teda na každý protokol iné smajle. Rád by som to urobil tak, aby sa mi zobrazovali vždy také smajle ako vtedy, ak nepoužívam meta kontakty. Na nete som riešenie nenašiel... Má niekto nápad, ako to vyriešiť?
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

To tu nikto nepoužíva metakontakty a smajle v Mirande
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

Já ti bohužel neporadím, protože používám mirandu teprve 3 dny, ale mám taky problém. Nemůžu ji nijak donutit aby se mi při spuštění komplu sama spustila a připojila na ICQ. Zkoušel jsem jak základní verzi s pluginem autostart a pluginem na automatickou změnu stavu, tak Miranda pack ze slunecnice.cz. Taky jsem zkusil prostě hodit zástupce do složky Po spuštění, ale zkrátka když se spustí win, tak se rozjede Miranda, ale zůstane offline. Přitom když ji spustím ručně přes zástupce, tak se spustí a normálně připojí. Nevíte někdo v čem je problém?
    PC:Barton 2500+@3200+, ASUS A7N8X Deluxe 2.0, 2x512MB DDR 400, Saphire Radeon X800GTO 256MB, ViewSonic VX912, Seagate Barracuda 200GB +320GB, DVD+/-RW Samsung SH-S203B, Logitech Trackman Wheel, Logitech Wingman Force 3D, internet 4/1,5Mbit.
    Non-PC:Xbox 360, Panasonic FX07, Gamepark Holding GP2X, iAudio 5 2GB, Logitech Z-5500

Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání