Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Spaleny zdroj ... nebo neco jineho?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Spaleny zdroj ... nebo neco jineho?

Zdravim, dnes se mi stala nemila nehoda. Nechal jsem svuj staricky Celeron 466 Mhz zaply a na par hodin jsem se vzdalil po navratu domu me cekal jen cerny monitor. Rekl jsem si ze se asi vypl v zajmu uspory energie, kdyz ale nesel nijak nahodit (pohyb mysi, stisk ruznych klaves, vypnuti a zapnuti monitoru), tak jsem chtel vyrebootovat cely komp a ejhle ono to neslo. Sice vse svitilo tak jak ma, ale vubec to nereagovalo. Musel jsem tedy cely komp vypnout tim, ze jsem ho vytahl ze site. No ale ted mi jiz nejde vubec nahodit. At si mackam power jak chci, tak se nestane vubec nic. Podezrival jsem z techto problemu zdroj, tak jsem vzal dalsiho pocitacoveho veterana co se mi doma vali a nahodil jsem tam zdroj z P133 Mhz. No ale stale to nebeha. Nyni me jiz napada jen ze by mohla byt v p*deli zakladni deska, nebo mozna jen to tlacitko power (ale to se stejnak pripojuje na desku, takze to je prakticky jeden problem). Ty zdroje mozna budou v poradku, jelikoz dioda u monitoru, ktery je napajen prave zdrojem z PC, normalne blika. Nebo mate nejaky jiny napad, v cem by mohl byt muj problem? Pripadne jak ho co nejefektivneji vyresit? Predem moc diky za vsechny rady.
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Standardní

Neni to uplne 100% ale me to v 90% propadu pomaha rozebrat a znova slozit. MB totiz poznaji zmenu CPU a to by ji mohlo pomoci. Pokud ne tak pak uz jenom zkouset

PS: Hned jako prvni zkus reset BIOSU
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

a) ta deska je at nebo atx?
    b) jestli mas monitor natazeny ze zdroje, tak je to jedno, protoze ve zdroji jsou vstupni a vystupni sitove konektory spojeny
    c) pokud to nenajede ani s jinym zdrojem ( i po resetu cmos ) tak je deska mimo. samozrejme zkus ten zdroj zapnout bez desky jestli dodava energii ( neriskoval bych to pripojit jinam ). popis je v ostatnim hw ( viz hledat )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání