Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: [VS.NET2003] Webový projekt - debugování jako obyč. uživatel

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní [VS.NET2003] Webový projekt - debugování jako obyč. uživatel

Mam problem s Visual Studiem, pokud je spusteno pod uzivatelem se standardnimi opravnenimi. Projekty pro Win32 debugovat mohu, ale webove projekty nikoliv.

Hned prvni problem nastava, kdyz zakladam novy projekt - napise hromadu erroru, vysledkem je, ze se projekt sice zalozi, ale v IISku musim ja sam vytvorit adresar s jinou ikonkou (jako admin).

Dale nelze debugovat, projekt se sice zkompiluje, ale IE se nespusti a VS pise chybu "Pristup byl odepren".

Muj ucet je ve skupive VS developers, zkousel jsem pridavat prava do toho projektoveho adresare vsem moznym uzivatelum, ale nic nepomaha, jedine spustit VS pod adminem, ale to je nepripustne, nemuzu vsem lidem dat heslo na admina, to by to dopadlo.

Prosim, poradte mi, co mam proboha jeste vsechno nastavit, aby obycejny uzivatel mohl vyvijet webove projekty?
    Patrne by stacilo zajistit, aby uzivatel mohl pridavat adresare ve sprave IIS, ale uzivatelum se ten strom adresaru v IIS vubec nezobrazi.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Ja jsem to tusil, ze toto nebude nikdo vedet, prava ve windows jsou neco strasneho.

Muzete pro me nekdo, kdo programujete ve Visual Studiu, udelat alespon jeden pokus?
    Potreboval bych, aby jste spustili VS pod obycejnym uzivatelem a vyzkouseli nasledujici:
    1) vytvorit novy webovy projekt - pravdepodobne nepujde, ale to preziju, ze musim zalozit v IISku adresar jako admin
    2) nahazet na formular neco a zkusit spustit projekt - jde o to, zda se vam objevi IE
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání