EMGETON ENOX 1GB nebo I AUDIO 63 1Gb? Nevite kde nejlevnějc?Třeba německo a tak...
EMGETON ENOX 1GB nebo I AUDIO 63 1Gb? Nevite kde nejlevnějc?Třeba německo a tak...
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali
nic proti ale ten emgeton teda...![]()
![]()
já se dopracoval k emgetonu přes iriver(395T) a diva(light) a nemůžu si ho vynachválit. Mám jakýsi G-712ono stejně emgeton na to dává jen nálepku
![]()
IMHO si porid iRIVER 780T-790T lepsi zvuk sem nezral! jo a jeste bych zapomel samozrejme Koss porta-sporta pro na co mas love![]()
a mas vystarane na hoodne kvalitni zvuk!![]()
|Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|
No nevím i rivera už doma jednoho mám ted jsem si říkal že bych zkusil tohle ta cena je libová
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)