Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: [phpNUKE] zopar drobnosti

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní [phpNUKE] zopar drobnosti

1. Chcem spustit jeden phpNUKE portal a narazil som na problemik. Chcem aby to fungovalo dvojazycne, co samo o sebe nie je problem. Ale problem mam s nazvom kazdeho modulu, totiz v menu, kde je kazdy sa zobrazuje kazdy modul ako odkaz, mam tieto nazvy vzfy len v angictine. Je pravda, ze ked zmenim nazov modulu, potom sa to da zmenit, ale zase to pojde len jednym jazykom. Zda sa mi trocha blbe ze sa to nemeni, snat na takuto vec nezabudli, pri takomto engine. Asi len ja neviem kde sa to da menit. Mozete mi pomoct?

2. Kamos sa registroval a poslal mi clanok, ale bez nadpisu, bez vsetkeho. Mne sa to v admin sekcii hned objavil, ale nemozem ho naormalne otvorit, ani zmazat. Jednoducho mi tam vysi. Nejaky sposob, alebo mam radsej prehladat DB a zmazat to rucne?

3. Exituje nejaka moznost spravit nejakeho special usera, tak aby mal vyssie pravomoci ako obycajny user, ale zase aby nebol admin? Chcem mat totiz userov ktory budu mat moznost pridavat odkazy do download sekcie a posielat clanky, ale nechcem im davat ziadne admin prava, uz len kvoli tomu, ze by sa museli prihlasovat aj do admin sekcie. Samozrejme clanky este stale budem schvalovat ja

dik za odpovede

P.S.: Mam phpNUKE 7.5

Standardní

3. vyriesene 2. uz neaktualne. Dakujem za pomoc

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání