Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: TEAC alebo LITE ON?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní TEAC alebo LITE ON?

bol som u kamoša mu napojiť DVD-RW
    on tvrdil že ten čo mu predával tu DVD že je to TEAC, že ma to napísané na nálepke(zvrchu na mechanike) ale je to zafarbene čiernou fixkou, fakt to tak aj bolo, ja zotrel to zafarbene a tam bolo maličkým napísané TEAC, no v systéme bola LITE ON, v čom je vlastne problém? kto podvádza? inač je to predajňa www.pccom.sk ten predajca oebuje, raz mi núkal ENERMAX 250W zdroj a presviedčalo tvrdil že je to 300W

Standardní Re: TEAC alebo LITE ON?

Citace Původně odeslal matos
    bol som u kamoša mu napojiť DVD-RW
    on tvrdil že ten čo mu predával tu DVD že je to TEAC, že ma to napísané na nálepke(zvrchu na mechanike) ale je to zafarbene čiernou fixkou, fakt to tak aj bolo, ja zotrel to zafarbene a tam bolo maličkým napísané TEAC, no v systéme bola LITE ON, v čom je vlastne problém? kto podvádza? inač je to predajňa www.pccom.sk ten predajca oebuje, raz mi núkal ENERMAX 250W zdroj a presviedčalo tvrdil že je to 300W
    az uz je to jakkoliv, tak teac mame v ceniku levneji nez lite-on, takze vlastne vydelal .o)
    MSI Z77A-GD55, i5-3470, Gelid Tranquillo rev. 2, 16GB RAM Kingston HyperX Blu XMP 1600Mhz, Gigabyte HD 7950, 80GB Intel SSD, 500GB WD, HP ZR2740w

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

a nebude to trebas tim, ze je to liteon ( s liteon firmwarem ) prodavany jako oem teac?

priste by nezaskodilo trosku vic informaci ( trebas presny typ jak se to hlasi ) abychom tu nemuseli pouzivat vesteckou kouli. no tak jako tak se sam muzes podivat na www.cdr.cz a tam si vse potrebne najdes.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

tak to neviem, kazdopade dizain s predu, to neje TEAC, a ako cita, strasne, poskodene DVD sekalo jak... tak ja neviem, uz mam 7 TEAC ale, ale nejak mi to nesedi! aj ta nalepka je od veci na vrchu! kazdopadne si TEAC kazi znacku... :?

Vliv
    357

Standardní

hehe tak ted uz tomu obrazku v hall of shame verim

zadnej teack prosimte. alespon uz se nauc znacku jak se pise abys nevypadal jak trouba

a proc by si teac kazil znacku? liteon vyrabi oem mechaniky pro mnoho mnoho jinych znacek.

jak uz jsem psal predtim > detaily, detaily, detaily!!! nic vic jinak nezjistime!!! takze do te doby neni potreba nic vic komentovat tuna

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    takze do te doby neni potreba nic vic komentovat tuna
    A proč ne

Žádný TEAC N533 co by vypalovačka neexistuje a ten LITE-ON DRW-3S121 sice je OEM, ale zase jenom LITE-ON SOHW-1633S.
    Ale TEAC to být klidně může a asi i bude když to má na etiketě a bude to OEM TEAC DV-W516G, protože právě ten je převzatý od LITE-ON SOHW-1633S...

Pěknej guláš co? A má to jediný cíl, co nejvíc zblbnout koncového uživatele a největší p r d e l na tom je to, že už se v tom ani prodejci nevyznaj, ještě že je tedy OC fórum

Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal .Voivod.
    takze do te doby neni potreba nic vic komentovat tuna
    A proč ne

Žádný TEAC N533 co by vypalovačka neexistuje a ten LITE-ON DRW-3S121 sice je OEM, ale zase jenom LITE-ON SOHW-1633S.
    Ale TEAC to být klidně může a asi i bude když to má na etiketě a bude to OEM TEAC DV-W516G, protože právě ten je převzatý od LITE-ON SOHW-1633S...

Pěknej guláš co? A má to jediný cíl, co nejvíc zblbnout koncového uživatele a největší p r d e l na tom je to, že už se v tom ani prodejci nevyznaj, ještě že je tedy OC fórum
    tak ted nevim, neco mi uniklo? kde psal o teac n533? pripadne o liteon 3s121? sic je fakt, ze bych to mohl najit, ale nemam na to cas neco hledat sam abych mohl odpovedet nekomu, kdo si to sam take muze najit...

tzn proto rikam, ze nema cenu to dal komentovat, dokud nenapise co mu to tam v biosu pise/co je napsane na stitku.

Standardní

tak ted nevim, neco mi uniklo? kde psal o teac n533? pripadne o liteon 3s121?
    Psal, že zapojoval u kamaráda DVD/RW, která se v OS hlásí jako LITE-ON a na etiketě má napsáno TEAC, dal tam odkaz na stránky, kde byla koupená (www.pccom.sk) ..... takže, nepředpokládám, že by v polovině prosince 2004 kupoval jednovrstvou vypalovačku a jedinej OEM DVD/RW DL TEAC vs LITE-ON je právě TEAC DV-W516G ... LITE-ON SOHW-1633S. Na těch stránkách mají LITE-ON 3S121 a píšou, že je to OEM TEAC N533, což je samozřejmě pěkná kravina, ale shodou okolností to je právě OEM LITE-ON SOHW-1633S. Stačí si dát dvě a dvě dohromady.....

sic je fakt, ze bych to mohl najit, ale nemam na to cas neco hledat sam abych mohl odpovedet nekomu, kdo si to sam take muze najit...
    Já taky času moc nemám, ale odpovědět mu mi netrvalo ani 3 minuty a když to vezmeš globálně, tak 90% všech dotazů tady na fóru zde nemusí být, protože je lze někde dohledat...

Standardní

Ted na to koukam, puvodne to mela byt mechanika TEAC DV-W512G, ale nakonec se to prodava jako LiteOn DRW-3S121. Ten Teac nema moznost vypalovat na Dual Layer media, tenhle LiteOn muze vypalovat DL 2,4x. Asi si Teacove objednali par mechanik, neodebral je, tak LiteOn vymyslel mechaniku DRW-3S121.
    PC: Intel Pentium G2020, GigaByte GA-Z68AP-D3, Crucial 2 x 4096MB DDR1333 Dual, Maxtor DiamondMax 23 500GB S-ATA, Asus Radeon HD6770 10242MB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T, Windows 8.1 Pro
    NB: Dell D830, T7500, 2 x 2GB RAM, 160GB HDD, WSXGA+, Nvidia Quadro NVS 140M

Standardní

Tohle spíš vypadá, že chtěj dělit svoje produkty ještě na OEM verze, což už začali dělat i u SONY, např. SONY DRU-710A má svůj OEM v SONY DWD-22A. Tenhle LITE-ON DRW-3S121 je takový hybrid mezi SOHW-1213S a SOHW-1633S a lze ho flashnout právě na SOHW-1633S.

Ale zpět k věci. Někdo, pravděpodobně prodejce prostě toho TEACa flashnul na LITE-ONa a udělal dobře, spousta lidí to u těchle OEM TEACů dělá, protože LITE-ON má mnohem lepší podporu nových firmwarů. TEAC většinou vydá jeden, někdy ani to, prostě na to kašlou.

Standardní

Ked tam ten firmware nahral predajca, tak je to jasne klamanie zakaznika. Ak keby to bol firmware z Plextora. Ja ked chcem skodovku, tak nech mi nepredavaju Mercedes...

Standardní

firmware tam nenahral prodejce, ale LiteON, na mechanice je nalepen stitek Teac, jmeno Teac je zacerneno fixou a stitek je pote prelep nalepkou LiteOn, podle mne to dela LiteOn s prebyvajicima mechanikama
    PC: Intel Pentium G2020, GigaByte GA-Z68AP-D3, Crucial 2 x 4096MB DDR1333 Dual, Maxtor DiamondMax 23 500GB S-ATA, Asus Radeon HD6770 10242MB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T, Windows 8.1 Pro

Standardní

Tak mi skoro připadá, že jsi byl u toho, když to matos zjišťoval. Nic takového tam nepíše, že by tam byli dva štítky.
    Citace Původně odeslal matos
    ...ten čo mu predával tu DVD že je to TEAC, že ma to napísané na nálepke(zvrchu na mechanike) ale je to zafarbene čiernou fixkou, fakt to tak aj bolo, ja zotrel to zafarbene a tam bolo maličkým napísané TEAC, no v systéme bola LITE ON
    Já netvrdím, že to musel udělat prodejce, ale stává se to například v těchto případech: "přide zákazník a koupí TEAC DV-W512G, doma pak zjistí, že má problémy s pálením na některý média a vypalovačku jde reklamovat, prodejce mu dá jinou, ale protože tuší, že vypalovačka je v pořádku, pouze by potřebovala updatovat firmware, tak na netu hledá nový, bohužel zjistí, že TEAC pro tenhle typ vydal pouze jeden a ten tam už je, tak si vypomůže tím, že tam flashne firmware z LITE-ONu a vypalovačku pak v pohodě znovu prodá ..... těch pár minut na netu se mu vyplatí, než vyřizovat reklamaci u dodavatele"
    Takhle to prostě chodí ..... a je fakt, že když to zákazník zjistí, má právo mechaniku reklamovat!

Standardní

ja jsem ji vcera nahodou koupil a kdyz jsem na ni koukal, tak jsem si uvedomil, ze se to tu resi, alespon ta moje to tak ma, je ovsem mozne, za tu mechaniku zakladatele threadu upravil prodejce, ale ta moje je upravena profesionalne i se stitkem LiteOnu

Standardní

Jak profesionálně, 2 štítky.... nebo co tím myslíš?

Standardní

tak najprv tam je nalepka TEAC DV-W512G
    a cez nu je prelepena nalepka DRW 35121(LITLE ON CORP)
    mam na nete aj borazok, ale je rozmazany...

Standardní

Taky si to mohl napsat dřív ..... takže máte s briketou stejnou. Bordel, nic než bordel!!!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání