Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Nefunkcni TV-Out na R9500 128MB 256bit

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Nefunkcni TV-Out na R9500 128MB 256bit

Ahojda! Zase po dlouhe dobe resim nejaky problem a to zrovna s moji grafickou ATi Radeon 9500np 256bit 128MB. Nedari se mi na ni rozchodit TV-Out. Od zacatku (cca pred dvema lety, kdy jsem kartu koupil) jsem pouzival homemade redukci S-Video > Cinch, ktera bez problemu chodila na me drivejsi grafice Inno3D GeForce 2 MX 400. Na tom Radkovi to nechtelo televizi najit, ale jakmile jsem dal vynuceni a TVout zapnul, obraz naskocil a bylo to v pohode. Potom jsem to jeste zkousel bez redukce primo na S-Video a karta uz televizi nasla i bez vynuceni. Potom jsem dlouho TVout nepouzil, az nedavno, kdyz mi znamej dal redukci z S-Video > Cinch primo od jeho Radeona 9600, ktery shorel. Dal jsem ji tedy tam, zapojil do televize, otevrel ovladaci panel a televize pry neni pripojena. Tak jsem dal vynutit, zapnu a na obrazovce porad nic. Rekl jsem si, ze je redukce divna a vrazil tam moji homemade...samozrejme na televizi ani tuk. Vzal jsem tedy pocitac do obyvaku, kde jsem to spojil primo svideo-svideo a jednak nenasel ani televizi a ani po vynuceni nic nezobrazil. Mam takovy hlodani, ze to bude v ovladacich...zkousel jsem to na W98, WXP ve dvou pocitacich a vubec nic...Myslim si, ze ta karta delala to, ze kdyz nebyl monitor pripojeny, tak to defaultne posilala na TVout a BIOS byl videt na TV...to uz si ale nejsem jisty, protoze bych si to mohl plest s tou GF2. Budu vdecnej za jakoukoliv radu, dikas!!!
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Standardní

hele sorry že ruším a moc ti nepomáhám ale když už máš 9500 128mb 256bit tak ho otevři na 9700ne?
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    hele sorry že ruším a moc ti nepomáhám ale když už máš 9500 128mb 256bit tak ho otevři na 9700ne?
    Odemcena dela artefakty (sachy). Muj nazor je takovej, ze skoro zadna R9500 nejde odekmnout...videl jsem totiz cca 4 tyto karty, ktere "pry" fungovaly odemcene, pujcil jsem si je a vzdy to delalo nejakou ptakovinu....i treba jeden pixel, ale vzdy to po vypnuti 4 pipech zmizelo...Mozna jde odemknout tak 1 z 100, ale stejne bych tomu neveril, pze urcite driv, nebo pozdejc na nejaky hre zacne haluzit.
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Standardní

no právě že odemčít jdou skoro všechny třeba moje a spoustě dalším lidí jde odemčít uplně v pohodě joo určitě to dělá blbosti a někdy v nějaké hře blbne textura ale mě to vyhovuje a běží mě to OK klidně ti sem postnu obrázky z her...
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

A o tom prave mluvim, "ciste" nejde odemknout zadna. A nez bych se strachoval, ze uvidim nejakej artefakt, nebo neco podobnyho...to radsi pojedu na R9500, pze jeslti je tam 100FPS nebo 90FPS mi je celkem jedno.

EDIT: Ale no flame. Jak rikam, tedka jsem spis v tom, ze mi nefunguje TVout, coz je tedka por mne dulezitejsi, nez nejaky 4pipky.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání