Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Seagate vs Western problem!!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Seagate vs Western problem!!

Mam problem s diskem WD ST340016A 40gb.Jako systemový mam seagate take 40gb.Pipojil sem WD a začaly se dít věci.Kolega mi na WD nahral asi 36gb dat.Připojil sem disk na jednu kšandu jako slave a zničeho nic se začaly ztracet data.Poškozovaly se jednotlivé soubory i cele složky.Kolega disk otestoval na svem PC a je v pořádku.Dal sem disk na kšandu s CDRW jako master a problem se opakuje.Testy od WD neukazují na žádnou chybu.Slyšel sem že se nekdy Seagate a WD nesnesou ale s tak divokou chybou sem se jeste nesetkal.Desku mám Epox EP-8K3A,ze by byla chyba tam?Nebo je to konflikt hardwaru.
    Před WD sem tam mel pridaný taky Segate a vse v poradku. <
    AMD Athlon XP1600@XP2200,767DDR,GeForce 2 GTS 32DDR,Epox8k3a,40Gb Seagate 7200,chlazeno 8x vzduch

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no problem muze byt i v fsb.

jinak wd i seagate je nutne spravne naswitchovat.

a ze se nemusi snaset? ano mel sem tu par wdcek, ktere jsem se seagaty proste nerozjel ( a to vubec ). nyni nemam seagate ani wd a je mi to sumak
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní SEg vsWest

Stahl sem test od Westernu s podporou SMART
    napsalo to hlasku
    raw read error rate
    Chyba je udana na Value 200
    ALE SANDRA v tom samem testu vykazuje OK
    AMD Athlon XP1600@XP2200,767DDR,GeForce 2 GTS 32DDR,Epox8k3a,40Gb Seagate 7200,chlazeno 8x vzduch

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání