Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Znicena zvukova karta?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Znicena zvukova karta?

Mam problem se zvukovou kartou.Byla mi dodana jäko plne funkcni,ovsem problem nastal hned pri instalaci XP,konkretne pri "instalaci zarizeni",proste cely system vytuhl .Postupnym vyndavanim komponent cerny petr padl na zvukovou kartu.OS nainstaluju,vse norm,vypnu kompl,dam tam kartu,vse jede,do Winu,instaluju ovladace a pri instalaci jednoho konkretniho(nazev jsem pochopitelne zapomel )opet to same,kompl tuhy.Zkousel jsem orig. ovladace i obyc Winacky,vzdy to udela.Ptam se tedy kde je problem,v komunikaci zvukovka-deska nebo je karta proste nejakym zpusobem poskozena?Da se zpravit?Popr. jina rada co s tim?Desku mam s chipsetem Via 694X,s cimkoli jinym naprosto nekonfliktni. Diky za kazdou radu

Edit:Uplne jsem zapomel,karta je to Creative SoundBlaster Live,nejspise 4.1,model number CT4830

Standardní

no pokud mas moznost ji zkusit v jinym PC, udelej to (predpokladam, ze jsi ji u sebe zkousel i v jinych PCI slotech).
    jo a mohl bys nam napsat trochu vic. zdroj, dalsi komponenty, verzi Woken, ...
    CPU: E2200 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro , GPU: GigaByte HD2600 XT , RAM: Kingston 2x1GB DDR2 PC800 ,[b] MB: Asus P5Q , PSU: Chieftec Green Angel CTP-400-12G, 400W , HDD1: Samsung Spin Point F1 HD502IJ 500GB 16MB SATAII/300 , HDD2: WDC WD2500AAJB 250GB ATA100 , HDD3: WD5000AAKS- 500GB 7200ot SATAII/300 16MB + Externí box LC POWER EH-35BE2 3,5 SATA2/1 HDD, USB 2.0 + E-SATA , DVD: Samsung SH-S223F SATA , CASE: ASUS TA-982

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Jasny,vsechny PCI sloty sem zkusil,s integrovanou zvukovkou se IRQ hadat nemuze(zadna neni ).Winy od 2000 po XP SP2,vsude stejny problem,Zdroj 300W Fortron.Kdybych to mohl zkusit v dohledny dobe nekde jinde tak by to bylo super,zel mam kratkou zaruku a na jiny PCcko se pres vikend nedostanu

Standardní

Ja myslim ze kombinace LIVE a postarsi VIA cipset hovori samo za sebe... Jak uz bylo receno zkus ji v nejakym jinym kompu a uvidis na cem jses
    When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Tak karta je definitivne out... poradi mi nekdo ktere okruhy muzu odstranit pro orezani kterych funkci?Pripadne link?Dik

Standardní ...

mlen sem podobnej proble a myslim ze je fakt v haji..
    CPU: P IV Prescott 2.8@3.2 1MB Cache 533mhz MB: ASUS P4P800- X series VGA: G Force Ti 4200 128MB RAM: 2x512 ddr 400mhz Dual Channel HDD: 2x Seagate 120+20 GB Audio: SoundBlaster Audigi Repro: Creative P580 5.1 Screen: Benq 17 FP767

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání