Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Problemy po odinstalovani SP2

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Problemy po odinstalovani SP2

Tak, odinstaloval jsem sp2 ale ... => Po odebrani sp2 mi system zacal hlasit nejake chyby v pameti, nejde internet, nejake hry atd.... Proto jsem vlozil instalacni cd xp do kompu a dal Inovaci .. Nepomohla. Dal jsem Novou instalaci, taky nepomohlo .. Nevite jak to spravit?
    btw Nekdo mi poradil, abych zkusil odstranit jeste nejake zaplaty ketre byly k SP aby nedelali borderl, odstranil jsem jedinou zaplatu ktera byla a to hotfix. Problem je v tom, ze ted uz se nedostanu ani do woken, nabehne jen pozadi plochy a konec. Ani pri bootu kompu nepomuze F8 a posledni znama funkcni konfigurace. Uz jsem bezradnej, pomuzete mi pls ?

Standardní

Co opravit instalaci pomoci instalacniho cd?

Projdi si tohle, nejsi sam.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Co opravit instalaci pomoci instalacniho cd?

Projdi si tohle, nejsi sam.
    Opravit pomoci inst cd jsem zkousel taky, bezuspesne. btw Ten link na pct co jsi daval tak ten topic tam to jsem psal taky ja Ale prosim vas tady a ted.

Senior Member Avatar uživatele pYr0
    Věk
    36
    Vliv
    283

Standardní

Jestli mozes najet do nuzoveho rezimu tak nainstaluj vsechny zaplaty co si vymazal spatky.
    X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
    Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny

Standardní

Mne na pul roku starem notebooku SP2 pro WinXP nefungoval (mel vazne chyby v ovladani spotreby notebooku a ovlivneni rychlosti vetraku), tak jsem jej taky odinstaloval. Normalne z Pridat nebo odebrat programy. A pak to bylo zase v puvodnim stavu, ve kterem jedu doted. Popremyslej, co si s Winy provedl po instalaci SP2, fakt nevim.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání