Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: icq + odesilani entrem

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní icq + odesilani entrem

netusite jak nastavit v icq2k3pro odesilani jen entrem a ne ctr+entr?

Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

Citace Původně odeslal Caleb
    http://www.miranda-im.org/
    jo tak to je dobry asi bych to tak taky rekl

Standardní

já odesílam tab + enter.
    MB: DFI LanParty UT Ultra-D, CPU: AMD® Athlon X2 3800+@280*10, Thermaltake Tower 112+80mm RAM: ADATA DDR500 2x1GB 3-4-4-8- 1T, 9/10, 2.8v
    VGA: HIS x800GT 256MB GDDR3Audio: SB Live! 5.1,Inspire 5300 HDD: WDC600JB DVD: Toshiba SD-M1612,Case: NitroAX, Monitor: LG Flatron 1915s
    NET: 5+5mbps www.volyne.net ROUTER: PII 400MHz, 128RAM, CF flash, StarOS

Standardní

hmm miranda saje, nejde to nak udelat s normalnim icq?
    a daj se nak vypnout ty graciky smejliky?

Standardní

ked sa ti nepaci miranda (ani mne) tak pouzivaj SiM
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Citace Původně odeslal Markoff
    njn ale nechci to instalovat dokud nebudu vedet ze to je s icq uplne kompatibilni ... poty co me mirranda znicila skupiny a trillian prejmenovala vsechny lidi na cisla (no vlastne ty skupiny mozna znicila taky trillian uz nevim) tak nechci zkouset nic alternativniho dokud to nebude overeny (:

Standardní Re: icq + odesilani entrem

Citace Původně odeslal Lolita
    netusite jak nastavit v icq2k3pro odesilani jen entrem a ne ctr+entr?
    ja odosielam Alt+S

Standardní

njn ale nechci to instalovat dokud nebudu vedet ze to je s icq uplne kompatibilni ... poty co me mirranda znicila skupiny a trillian prejmenovala vsechny lidi na cisla (no vlastne ty skupiny mozna znicila taky trillian uz nevim) tak nechci zkouset nic alternativniho dokud to nebude overeny (:
    lol, no tohle jsou fakt pohadky, radsi to ani nectete!

Standardní

No to teda jo. Opravdu jsem se zasmal

hlavne jako odpoved na problem s ICQ2003 dat link na mirandu
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Member
    Vliv
    257

Standardní

A když se ti nebude líbit miranda ani Sim, tak používej Trillian
    MSI 970A-G43 III AMD Phenom II X4 955 III 2x4GB DDR3 III MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming III HP 24" lcd...Enermax Liberty 500W

Standardní

Citace Původně odeslal Panta
    A když se ti nebude líbit miranda ani Sim, tak používej Trillian
    Spravne jsi to napsal kdyz ne Miranda, tak SIM, a az _potom_ Trillian Ale uz dost OT

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    lol, no tohle jsou fakt pohadky, radsi to ani nectete!
    to teda nechapu co tim myslis :x

Standardní

S4OT
    ... a az _potom_ Trillian ...
    No tohle, tak toto se me hluboce dotklo

EDIT: Abych byl aspon trochu korektni, zjistil jsem, zemam na kompu nainstalovane ICQ2003pro, tak jsem ho pustil a hrabal se v Options, ale nikde jsem tam to s tim enterem nenasel. Ptal jsem se i kolegy, co to pouziva, rikal, ze taky nevi, takze nejspis to nejde.

EDIT2: Koukam, ze ten ICQ2003 neni zas tak blbej, jak si ho pamatuju, taky umi nastavit nake user-specific veci. No ale v options toho moc nema.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    S4OT
    ... a az _potom_ Trillian ...
    No tohle, tak toto se me hluboce dotklo

EDIT: Abych byl aspon trochu korektni, zjistil jsem, zemam na kompu nainstalovane ICQ2003pro, tak jsem ho pustil a hrabal se v Options, ale nikde jsem tam to s tim enterem nenasel. Ptal jsem se i kolegy, co to pouziva, rikal, ze taky nevi, takze nejspis to nejde.

EDIT2: Koukam, ze ten ICQ2003 neni zas tak blbej, jak si ho pamatuju, taky umi nastavit nake user-specific veci. No ale v options toho moc nema.
    A hlavne je to furt adware a spyware....
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

jo ale to se da odstranit patchem ....
    me hlavne na tech alternativnich klientech vadi ze nejsou kompatibilni, treba vubec nefunguje to info o pridavani, nebo to ze ten druhej pise atd., trillian ukalda do servrside listu u kontaktu misto nicku uin, miranda zas dela blbe skpiny a ostni sem uz raci nezkousel ...

btw to icq 2003b pak vypada treba takhle http://addony.parba.cz/temp/ehm-2003b.JPG, coz uz se mylim da
    jen to odesilani entrem ):

Standardní

jo ale to se da odstranit patchem ....
    me hlavne na tech alternativnich klientech vadi ze nejsou kompatibilni, treba vubec nefunguje to info o pridavani, nebo to ze ten druhej pise atd., trillian ukalda do servrside listu u kontaktu misto nicku uin, miranda zas dela blbe skpiny a ostni sem uz raci nezkousel ...

btw to icq 2003b pak vypada treba takhle http://addony.parba.cz/temp/ehm-2003b.JPG, coz uz se mylim da
    jen to odesilani entrem ):
    Jezisi smarja! uz pisu podruhe, ze to jsou pohadky! napr: miranda, SIM, trillian umi normalne ze nekdo pise... proste kazdy svinstvo to umi, je u 2003b je to nejlepsi funkce

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

OT : Tak teda nevim, ale nenašel jsem ani jednu věc kterou by icq2003b umělo a SIM ne. Info o přidávání tam je, skupiny taky fungujou a navíc SIM umí i zjišťovat neviditelnost a spustu dalších věcí .

K problému: Asi to fakt Entrem posílat nejde, ptal sem se 4 lidí co to používaj a ani jeden o ničem takovým nevěděl.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

Jezisi smarja! uz pisu podruhe, ze to jsou pohadky! napr: miranda, SIM, trillian umi normalne ze nekdo pise... proste kazdy svinstvo to umi, je u 2003b je to nejlepsi funkce
    no ale jako kdyz si nekoho pridam v mirande tak to nenapise jemu ze si ho pirdam, stejne tak se mu neobjevi ze pisu, aspon kdyz sem to zkousel naposledy (14 dni - trillian a miranda).

Tak ale uvazuju ze zkusim ten sim, ale de o to jestli umi kontaky jen serveru, nebo je musim mit i na disku??

Standardní

Teda Lolito, fakt se mi zda, zes mirandu ani trillian nepouzival dyl nez 5 minut.
    Vrele Ti doporucuju projit si tento thread, kde je o Mirande - a zejmena o jejich pluginech - receno spousta veci, zejmena v poslednich nekolika strankach, kde jsem ja sam prisel Mirande na chut.
    Hlavne nam, prosim, zde nevykladej takovy pohadky, jako ze trillian pridava cisla a miranda nenapise, ze si nekoho pridavas, a tak podobne, prosim, fakt uz ne. Projdi si ten thread, vyzkousej, testuj a pochopis.
    (Nebo na to zapomen a pouzivej dal ICQ2003.)

Standardní

....
    no presne ja uz jsem na to proste nereagoval , kdyz to nekomu nestaci jednou

Standardní

Teda Lolito, fakt se mi zda, zes mirandu ani trillian nepouzival dyl nez 5 minut.
    Vrele Ti doporucuju projit si tento thread, kde je o Mirande - a zejmena o jejich pluginech - receno spousta veci, zejmena v poslednich nekolika strankach, kde jsem ja sam prisel Mirande na chut.
    Hlavne nam, prosim, zde nevykladej takovy pohadky, jako ze trillian pridava cisla a miranda nenapise, ze si nekoho pridavas, a tak podobne, prosim, fakt uz ne. Projdi si ten thread, vyzkousej, testuj a pochopis.
    trillian asi tak 2 roky, nerikam ze mirranda to nepise (se prave ptam jestli jo nebo ne ...), rikam ze spatne uklada skupiny v kontaktech na servr, ...

ale jinak jo, budu pouzivat asi icq2k3, aspon do doby nez wide bitlbee 92, no a je to vyreseny (:

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání