Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: GPRS od T-Mobile zlobi :((

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní GPRS od T-Mobile zlobi :((

Posledni dobou cca mesic, zacalo desne zlobit pripojeni pres GPRS od T-Mobile. Zaprve to dost casto pada a a za druhe klesla rychlost z peknych 7-9kbps na 4-5kbps
    Modem mam Siemens MC39i

Mate s tim nekdo stejne zkusenosti, pripadne uz jste to nekdo resil se servisnim oddelenim
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

No já mám taky Tmobile (S55 4+2) a nic takového jsem nezaznamenal...spíše se mi zdá, že mi to pádá méně...a rychlost stále stejná 6,5-10kB/s....Možná je nějaký problém se sítí a nebo je to způsobeno počasím
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

Hm, tak to je divny, mozna to bude modemem co mam, protoze vzdycky to prestane jit a dlouho trva nez to spadne nebo se to odpoji. Pomaha potom vytahnout napajeci zdroj z elektriny, zastrcit znova a pripojit. Pak to najednou zase jede, ale ne na dlouho
    Koupil jsem si to kvuli praci, platim za to nemaly peniz mesicne a stejne je to na hov...o

Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Citace Původně odeslal NightKing
    Hm, tak to je divny, mozna to bude modemem co mam, protoze vzdycky to prestane jit a dlouho trva nez to spadne nebo se to odpoji. Pomaha potom vytahnout napajeci zdroj z elektriny, zastrcit znova a pripojit. Pak to najednou zase jede, ale ne na dlouho
    Koupil jsem si to kvuli praci, platim za to nemaly peniz mesicne a stejne je to na hov...o
    Tohle mi sem tam taky dělá (ale ne tak často), dělal to i SE T310...ten to dělal hodně...Já myslím, že to stejně nějak souvisí se sítí....
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

Citace Původně odeslal Anduril
    Tohle mi sem tam taky dělá (ale ne tak často), dělal to i SE T310...ten to dělal hodně...Já myslím, že to stejně nějak souvisí se sítí....
    No ono kdyby semtam znamenalo 1x max. 2x za 24h, tak me to ani tak nestve, ale kdyz to pada snad 10x denne a jeste to jede skoro 2x pomalejc nez to jet ma (a jelo), tak me to dost stve, uz jsem jim napsal e-mail

Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Citace Původně odeslal NightKing
    Citace Původně odeslal Anduril
    No ono kdyby semtam znamenalo 1x max. 2x za 24h, tak me to ani tak nestve, ale kdyz to pada snad 10x denne a jeste to jede skoro 2x pomalejc nez to jet ma (a jelo), tak me to dost stve, uz jsem jim napsal e-mail
    Njn...takhle mi to dělalo s tím Ericssonem. Pořídil jsem S55 a je to v pohodě...dělá to vyjímečně...Četl jsem o tom na několika webech o mobilech a je to asi "běžný" problém.
    Na emaila budeš čekat asi dlouho...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání