Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: CoolerMaster Cool drive 4 a mozna nekompatibilita

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní CoolerMaster Cool drive 4 a mozna nekompatibilita

chtel bych si tento chladic HDD nainstalovat do sveho Chieftekum kde se vsechny 5.25" mechaniky a veci pridelavaji pomoci takovy lyzin se kteryma zadeju dozadu a mechanika je nauistalovana v kejsu, Ale s timto HDD chladicem je problem, ze at tam pridelam ty lyžiby jakkoliv, tak me vzdycky vycuhuje tento HDD chladic tak cca 1cm pred DVDromku i Palirnu. Proste jsou na tom chladici spatne vyvrtany dirky-nevite co s tim?
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

převrtat... nebo prodat mě )
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní Re: CoolerMaster Cool drive 4 a mozna nekompatibilita

Citace Původně odeslal Neller
    chtel bych si tento chladic HDD nainstalovat do sveho Chieftekum kde se vsechny 5.25" mechaniky a veci pridelavaji pomoci takovy lyzin se kteryma zadeju dozadu a mechanika je nauistalovana v kejsu, Ale s timto HDD chladicem je problem, ze at tam pridelam ty lyžiby jakkoliv, tak me vzdycky vycuhuje tento HDD chladic tak cca 1cm pred DVDromku i Palirnu. Proste jsou na tom chladici spatne vyvrtany dirky-nevite co s tim?
    Clovece to by se mohlo hodit me na xasera3, btw neslo by ty lyziny na mechaniku prilepit?? POkud je pod tim jina mechanika nema to kam padnout a drzet by to melo taky fest. Akorat trochu prasarna

Standardní

Přesně jako tobě mě vyhučuje z Caseteku taky. Asi o necelý 1cm.

Vyřešil jsem to tak, že jsem odšrouboval z Cooldrive to průhledný plexi. Bez toho plexi to vypadá mnohem líp . Dvě ližinky jsem trochu zkrátil a teď už je to kompatibilní
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Standardní

Citace Původně odeslal Pinďoureček
    Přesně jako tobě mě vyhučuje z Caseteku taky. Asi o necelý 1cm.

Vyřešil jsem to tak, že jsem odšrouboval z Cooldrive to průhledný plexi. Bez toho plexi to vypadá mnohem líp . Dvě ližinky jsem trochu zkrátil a teď už je to kompatibilní
    nemas nejaky foto jak jsi je zkratil?

ps\. nechapu jak se to mohlo dostat do prodeje-to nenu danej nejakej standard kam se maji do mechanik delat dirky a nebo proc Chieftek nedela liziny se kteryma by to slo pridelat? Docela me to stve ze s tak vychytanou veci mam takovy problemy
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

Foto bohužel nemám
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání