Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Problem s tuhnutim Compex WP 11B+

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Problem s tuhnutim Compex WP 11B+

Neustale se potykam s tuhnutim tohoto zarizeni. Nejnovejsi firmware je naflashovany. Posledni dobou me napada, jestli by to nemohlo byt kvuli napajeni. Jelikoz jsem potreboval dostat napajeci kabel skrz zed (na kabelu je jakysi feritovy krouzek, nebo jak se tomu rika, na coz bych potreboval vrtak min 16mm), tak jsem ho jednoduse prestrihl, prostrcil a spojil cokoladou. Pak jsem si ale vsiml, ze kablik je stineny podobne jako koaxial. Nemohl by byt problem v tom, nedochazi tam k nejakemu ruseni nebo podobne? Diky za radu...
    Celeron 1000@1120MHz BOX, QDI BrillianX 1S/2000 i440BX, RAM 256MB Kingmax CL 2, Sapphire Radeon 9000, Seagate 7200.7 80GB, Creative SB 128, Well RWM int, AOC 7GLR 1024*768 100Hz

Standardní

maš na PC v siti nějaky antivir?
    Jednu dobu sem tu měl na jednom PC vir, ktery neustale odesilal nějake data a zahlcoval APčka, ty pak mrzly...
    -- N2PAP-Ultra, AMD XP Barton @3200+ 2.21 Ghz 11x200, @vodni chlazeni ,2x256 MB Ram cl2,5, Sapphire ATI 9600xt, Seagate 160Gb ATA 100, 7200RPM, 8Mb cache, DVDR-RW sony, CDRW, Genius 5.1 Home Theater 3600W, CASE modded Big Tower, EL 550W silend, AOC LCD LM721A
    -- Notebook HPx9020, Celer M1,3 ghz, 256mb, DVD,15 LCD, wifi
    -- www.pc.borec.cz a forum www.pc.borec.cz/4um

Standardní

No jestli to AP nema vevnitr svy spinany zdroj, tak tam asi leze nejaky ruseni (coz odrusuje ten feritovy krouzek) a seka se to. Na ty AP bacha - malo ma vevnitr zdroj a staci treba jenom prodlouzit kabel a je to finale... Pac pri tom jejich stupidnim napajeni jako treba 5V/3A je na tom dratu takovej ubytek, za to tam proste nedoleze. To muze byt druha pricina
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání