Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: 3x stejna reklamace -> penize ?!?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní 3x stejna reklamace -> penize ?!?

Nevite jak to je kdyz jsem desku reklamoval 3x pro stejnou zavadu? Chtel jsem zpatky penize ale rekli mi ze mi pokazde dali novou desku s novym ser. cislem a ze to musi byt 3x stejna reklamace na 1 seriove cislo. Takze narok nemam. Nejak se mi to nezda. Asi to bude podle obchodniho zakoniku, koupil jsem ji z VO.
    AMD Athlon 64 X2 6000+, Gigabyte MA770-UD3, ATI 3650, DDR2 800Mhz 2GB (dualchannel), 2x 500GB SATA Seagate, LCD FSC P19-2P, FPS 1600

http://www.snowspire.cz

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

A) co takhle to po sobe smaznout tam co to nepatri ?
    B) pravdu mas ty, reklamujes stejnou vadu => vratit prachy. Kdyz ti 3x odejde obrazovka monaku, tak ti ji taky 3x vymenej za jinou.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

JJ, promin.

No ale jistej si nejsem, volal jsem na COI a pokud to meni za novy kus tak se to rusi, aspon myslim ze to takhle rikali. Ale uz pri 1. neopravitelne reklamaci,kdyz se meni za novy kus ma spotrebitel narok na vraceni penez. Spotrebitel vybira zda novy kus nebo penize.

Jenze tohle bude asi dle ochodniho zakoniku a tam vubec nevim jak to je, ale byva to tam uplne jinak. Napr. tam neni zadna minimalni zaruka, zadny 2 roky, nebo zadnych 30 dni na vyrizeni reklamace. Je to proste neco jineho tak se bojim jestli na to mam opravdu pravo.
    AMD Athlon 64 X2 6000+, Gigabyte MA770-UD3, ATI 3650, DDR2 800Mhz 2GB (dualchannel), 2x 500GB SATA Seagate, LCD FSC P19-2P, FPS 1600

http://www.snowspire.cz

Standardní

Dotaz: Když bych reklamoval nějakou věc (např. Switch) a byla by nalezena neopravitelná závada dali by mi na výběr mezi novým kusem a penězi, tak by mi vrátili peníze ve výši hodnoty té reklamované věci v době koupě nebo v době reklamace? Dneska jsem si totiž byl pro reklamovanej switch kterej mi vyměnili za novej... V době koupě stál cca 850 Kč a teď by stojí tak 500Kč...
    NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    327

Standardní

Citace Původně odeslal Chuck
    Dotaz: Když bych reklamoval nějakou věc (např. Switch) a byla by nalezena neopravitelná závada dali by mi na výběr mezi novým kusem a penězi, tak by mi vrátili peníze ve výši hodnoty té reklamované věci v době koupě nebo v době reklamace? Dneska jsem si totiž byl pro reklamovanej switch kterej mi vyměnili za novej... V době koupě stál cca 850 Kč a teď by stojí tak 500Kč...
    v pripade osdtoupeni od smlouvy se smlouva rusi od sameho pocatku (v rezimu obcanskeho zakoniku), a tedy se vraci puvodni kupni cena
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

Kua, kdybch to veděl dřív tak jsem mohl pěkně vydělat
    NTB MSI EX600, CPU Intel Core 2 Duo T5550@1,83Ghz, 2GB RAM, GF8400M-G 256MB, HDD 320GB...

Standardní

Citace Původně odeslal Chuck
    Kua, kdybch to veděl dřív tak jsem mohl pěkně vydělat
    to mi neprijde zas takovej vydelek... no ale jiny je to napr u celyho kompa to jsou pak tahanice kdyz tam neco opakovane odejde a lidi chteji odstoupit od kupni smlouvy
    nekamaradim s vama

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání