Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: pripojeni PC(winXP) do domeny

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member
    Vliv
    0

Standardní pripojeni PC(winXP) do domeny

Preinstaloval jsem pocitac, dal jsem tam zpet winXP a ted ho nemuzu dostat do domeny. Na serveru bezi Linux. Prave tlacitko na tento pocitac/dam prihlasit pc do domeny, pak to po me chce uziv. heslo a jmeno....zadam login ktery jsem pouzival pred tim nez doslo k preinstalaci...server "zachrousta" a hodim mi hlasku ze me nemuze pripojit...jak se mam prihlasit do domeny?
    amd 1800+(pal.),msi kt4v,768mb ddr 333mhz,gf3ti200,wd80g 8mb,sb live 5.1,dvd toshiba,cdrw asus,tv-fm avermedia,adig66...

Standardní Re: pripojeni PC(winXP) do domeny

Citace Původně odeslal jnd
    Preinstaloval jsem pocitac, dal jsem tam zpet winXP a ted ho nemuzu dostat do domeny. Na serveru bezi Linux. Prave tlacitko na tento pocitac/dam prihlasit pc do domeny, pak to po me chce uziv. heslo a jmeno....zadam login ktery jsem pouzival pred tim nez doslo k preinstalaci...server "zachrousta" a hodim mi hlasku ze me nemuze pripojit...jak se mam prihlasit do domeny?
    na serveri najprv vymaz zaznam pre ten preinstalovany pocitac lebo tipujem ze ti ho tam nepovoli pridat preto ze tam uz je.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání