Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 31

Téma: ICQ a smazaný Contact List

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní ICQ a smazaný Contact List

Setkal jste se s tím někdo??
    Přijdu do práce a startuje to dlouho, nefunguje přidávání uživatele apod.
    Když si založím nové číslo, tak to všechno funguje v pohodě. What the fuck is this

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

co já vim tak jim spadly nějaký servery ... kámoš to měl včera a dneska už mu to jede normálně ale teď to vypadlo mě...

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Citace Původně odeslal susman
    co já vim tak jim spadly nějaký servery ... kámoš to měl včera a dneska už mu to jede normálně ale teď to vypadlo mě...
    Taky mi to nejede
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

Hmm no to je teda radost, taky mám prázdnej kontakt list
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

no pekne suxx.. miranda se tvari jako online ale jsem offline a za chvili kaput
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Citace Původně odeslal Commander
    no pekne suxx.. miranda se tvari jako online ale jsem offline a za chvili kaput
    Presne, tvari se jako on-line, vsechny vidim off-line a porad se odpojuje....doufam, ze to nebude trvat dlouho
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Otevru ICQ a Contact list uplne prazdnej
    doufam ze se jim to podari hned napravit
    ASUS A6T-AP017

Standardní

Kuwa, ty mě s tím tak neuvěřitelně s.... že to nemá obdoby. Mohli to dát alespoň nějak vědět.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    Kuwa, ty mě s tím tak neuvěřitelně s.... že to nemá obdoby. Mohli to dát alespoň nějak vědět.
    [ot]ICQ informuje: Prosim pozor! Zitra nam spadnou servery![/ot]

Jinak si mate zalohovat profily lokalne

Jinak me to normalne funguje, messagovani, pridavani. vse.

Member Avatar uživatele _Tomas
    Vliv
    279

Standardní

Taky se pridavam...uz sem psal na jejich Tech support, tak sem zvedavej...ted si ani nemuzu nikoho ko CListu pridat.....pise to nejaky info133 nebo co.....Pekne me to se*e
    Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
    Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
    Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Tak me uz to zase jede, huraaaa

Standardní

Citace Původně odeslal jedik
    Tak to bohužel nemůžu, když jsem ve worku. Stejně mě to sere, sice ti to jede, ale otázkou je, jak dlouho ), kolegovi to taky jelo, dokud se to to pak nezbláznilo taky.

iPad Pro / iPhone SE

Member
    Věk
    38
    Vliv
    259

Standardní

Mě se taky smazal contact list a nejde vůbec nic

Neví někdo řešení
    Ride to live, live to ride.

Standardní

Tak to bohužel nemůžu, když jsem ve worku. Stejně mě to sere, sice ti to jede, ale otázkou je, jak dlouho ), kolegovi to taky jelo, dokud se to to pak nezbláznilo taky.
    Proc bys nemoh? Jestli pouzivas Mirandu tak staci zalohovat profile.dat a mas i kontakty i zpravy

A jestli ji nepouzivas tak ji zacni pouzivat

Standardní

Nepoužívám a ani nebudu v práci moci, nemám admin práva, takže si nemůžu nainstalovat ani prd.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Nepoužívám a ani nebudu v práci moci, nemám admin práva, takže si nemůžu nainstalovat ani prd.
    Na mirandu absolutně žádný práva nepotřebuješ. Dá se stáhnout i .zip soubor, kterej akorát rozbalíš. Do registrů se nic nezapisuje, naprostá pohoda.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Standardní

Miranda IM se nemusi installit

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Standardní

Jednoduše jsem zatím neměl potřebu jí nikdy používat, takže nevím, že se nemusí instalovat, asi se na ní podívat trošičku

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Nevím, nevím ....
    Mám mirandu 0.3.1 a v práci 0.3.3.1 a na obouse mi to tváří stejně ...
    Když se přepnu do online, tak mám kontakty off a po chvíli se mi to přepne celé do offu (
    Asi to bude podle UIN numera ....

Standardní

Tak uz mi zase jede ICQ. Pochvilkovem vypadku funguje odesilani/prijimani zprav a contact list je taktez vporadku, uff
    ASUS A6T-AP017

Member Avatar uživatele _Tomas
    Vliv
    279

Standardní

Citace Původně odeslal Fraj#r
    Tak uz mi zase jede ICQ. Pochvilkovem vypadku funguje odesilani/prijimani zprav a contact list je taktez vporadku, uff
    Tak to Ti zavidim..... me se to porad dlouho pripojuje a Contact List je porad v perdeli.... Jsem zvedav jak dlouho to jeste potrva....
    Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
    Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
    Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm

Standardní

Citace Původně odeslal _Tomas
    Tak to Ti zavidim..... me se to porad dlouho pripojuje a Contact List je porad v perdeli.... Jsem zvedav jak dlouho to jeste potrva....
    jj, stejnej problém

iPad Pro / iPhone SE

Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    284

Standardní

jezis vy toho nadelate ... tak spadlo par servru coz je vzdycky docasna zalezitost ... tak klidek

Member
    Věk
    38
    Vliv
    259

Standardní

Mě už to taky běží tak jak má uiffff
    Ride to live, live to ride.

Standardní

Citace Původně odeslal basik
    jezis vy toho nadelate ... tak spadlo par servru coz je vzdycky docasna zalezitost ... tak klidek
    Jenže já si zrovna dělal novou instalaci voken a furt mi to nejelo,
    všechno bylo v pořádku, ale miranda pořád nejela.........

Až později mně napadlo hodit oko na správnou url a hned mi došlo, že jsem zbytečně ztratil hodinku, dvě

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání