Pred nedavnom som kupil tento vyborny TV tuner: LifeView FlyTV Prime 34 FM.
Som takmer na 100% spokojny. Len jediny problem - maly ale dost zavazny:
Karta nejde uplne zasunut do PCI slotu! Je velky problem ju zasunut tak aby nabehlo PC. Ak nabehne - ide OK. Ale staci trochu posunut PC alebo pohnut kablami a PC pri nasledujucom spusteni nenabehne. Niekedy sa PC nemusim ani dotknut... Je to dost zle. Uplne vidno ako vytrcaju kontakty von.
Porovnaval som ju s inymi PCI kartami a problem je jasne viditelny. Je o par milimetrov plytsie vyrezana ako ostatne karty.
Tento tuner je velmi rozsireny - je to vlastne Genius VideoWonder PRO III, no nikde som nenasiel nikoho s podobnym problemom.
Je to chyba len na mojej karte alebo je to rozsirenejsie chyba? Neviem ci ju mam reklamovat alebo sa mam pokusit kartu mierne obrusit - obavam sa ale straty zaruky.
Btw - v predajni mi telefonicky poradili prave obrusenieLen si to neviem celkom dobre predstavit. Musel by som ju po celej dlzke (rovnomerne) obrusit - nielen zarez. A ak sa s nou nieco pritom alebo potom stane
Je kupovana v LIBRE pred par dnami. Mala vybornu cenu - 1260 Sk bez DPH - len sa bojim, ci to nahodou nebolo pre tento problem.