Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: reklamace v CC

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Banned
    Vliv
    0

Standardní reklamace v CC

Ga-8IK1100 v2...není nic poznat jen jsem se chtěl zeptat, jestli když je chyba jasná (v sekci intel čipsety je to popsáno) jestli mi to dovolej přimo tam předvýzt a vyreklamujou hned, popřípadě třeba během dne...jde mi o to, že poštou je to na min 14 dní tak bych si tam raději dojel než bejt bez kompu...

Standardní Re: reklamace v CC

Citace Původně odeslal Likedi
    Ga-8IK1100 v2...není nic poznat jen jsem se chtěl zeptat, jestli když je chyba jasná (v sekci intel čipsety je to popsáno) jestli mi to dovolej přimo tam předvýzt a vyreklamujou hned, popřípadě třeba během dne...jde mi o to, že poštou je to na min 14 dní tak bych si tam raději dojel než bejt bez kompu...
    a nemas tuhle otazku smerovat radeji do CC ?? pokecat s nima neni tezky nez nekam pojedes a kdyz s nima budes kecat tak kecej nejlepe s p.Gajem
    velká bedna pod stolem s C2D a ATi....

Senior Member
    Vliv
    305

Standardní

Zavolej tam a domluv se s nima. Určitě máš rozumný důvod, který je přesvědčí a vyhoví ti... Už jsem tam takhle vyreklamoval grafiku a ramky - na počkání je vyzkoušeli a vyměnili na místě, grafiku na místě vyzkoušeli, uznali závadu a pro novou jsem si dojel za dva dny, když byla skladem - jsou skvělí A v tom je ten háček, pokud ti vyhoví a desku vyzkouší na počkání, záleží také na tom, co budou mít na skladě na to se případně taky zeptej...
    2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 2 0 1 3 M --- zɔ˙ƃuıʞɔolɔɹǝʌo
    0 P F 1 0 0 1 1 0 0 1 1 2 P F 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 P F 1 M --- oʌǝɹɔloɔʞıuƃ˙ɔz
    1 F P 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 F P 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 F P 0 X --- zɔ˙ƃuıʞɔolɔɹǝʌo
    2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 2 1 0 3 III --- oʌǝɹɔloɔʞıuƃ˙ɔz

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Kankal
    Zavolej tam a domluv se s nima. Určitě máš rozumný důvod, který je přesvědčí a vyhoví ti... Už jsem tam takhle vyreklamoval grafiku a ramky - na počkání je vyzkoušeli a vyměnili na místě, grafiku na místě vyzkoušeli, uznali závadu a pro novou jsem si dojel za dva dny, když byla skladem - jsou skvělí A v tom je ten háček, pokud ti vyhoví a desku vyzkouší na počkání, záleží také na tom, co budou mít na skladě na to se případně taky zeptej...
    jo jasně to není problém i kdybych tam dojel abych desku prozkoušel pořád to je rychlejší než poštou

2zap: máš pm...malá otázka

Standardní

zatim mam jen ty nejlepsi zkusenosti.

Musim rict, ze nevidim nic spatneho kdyz prodaji nejakou kartu jiz pouzitou.

Pokud bude plna zaruka a bude funkci a nebude nejaka silene poskrabana, tak je mi to uplne jedno. Proste kdyz maji dobrej pristup u reklamaci a vymeni zbozi za jine, tak co s tim pak asi maji delat, pokud je ta komponenta OK?

Bud hodne navysit ceny, aby se jim to rentovalo, nebo holt obcas poslat pouzive zbozi. Myslim ze u HW je to jedno.

V USA se to resi tzv. OPEN PACKy, tj zbozi, ktere jiz bylo pouzito ale je ok. Napr ho zakaznik vratil ve lhute bez udani duvodu. Sleva je 10-40%. Jenze aby si mohli dovolit takovyhle servis, tj. moznost vraceni bez udani duvodu do 30 dnu, musi se to automaticky promitnout do ceny zbozi. Proste ja radeji budu kupovat za levno ikdyz obcas dostanu pouzity dil.

PS U nekterych veci, by mne to vadilo, PDA, Notebook, LCD panel, Case

Cus N.
    Všeho chuť

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Pokud to budou mit na sklade vymeni ti to na miste,jak vzdycky me.Pokud to nemaj na sklade nech si vratit prachy a kup to jinde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání