Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: premapovaná klávesa App Key nefunguje korektne

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní premapovaná klávesa App Key nefunguje korektne

Mám štandardnú klávesnicu cca 9ročnú, teda bez WinKey a AppKey (už som tu o tom písal), Caps Lock premapovaný na WinKey a Scroll Lock premapovaný na AppKey.
    Všetko je v poriadku, až na to, že keď stlačím Scroll Lock (teda AppKey) na ploche, malo by sa mi rozvinúť menu, kde sú vlastnosti obrazovky, usporiadať ikony a pod. A nezobrazí sa nič, ale na stotinu sekundy sa kurzor zmení na busy a potom znovu na normálny. Ak stlačím Scroll Lock hocikde inde, funguje to tak, ako má, teda zobrazí sa príslušné menu. Dokonca vo Virtual PC - Windows 2003 Server to funguje aj na ploche, teda zobrazí sa príslušné menu. Nechápem. Mám WinXP SP1.
    Pre úplnosť, premapovanie som robil touto úpravou registrov:
    Windows Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Keyboard Layout]
    "Scancode Map"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,03,00,00,00,5B,E0 ,3A,00,5D,E0,46,00,00,00,00,00
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

Dik za rady. Tiež si myslím že to bude softvérová chyba, lebo určite mi to predtým išlo. A všimol som si, že keď kliknem na plochu, tak žiadna ikona nemá focus, teda žiadne orámovanie. Ak kliknem na plochu vo Virtual PC, tak ikona, čo bola označená, ma okolo seba aspoň tenké orámovanie. Neviem či to bude práve tým, ale je to možné.

Standardní

To je vážne neriešiteľný problém?
    Dokonca mi to ide aj vo WinXP SP1 vo VirtualPC, ale na samotnom hostiteľskom systéme nie...

Standardní

Nemôže to byť náhodou redukciou z DIN na PS/2

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání