Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: jaky max HDD pro tuto desku?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní jaky max HDD pro tuto desku?

mam doma desku s cipsetem 813EP (myslim ) a chtel bych se zeptat jakej max HDD na nu muzu dat? je tam nejakej radic co zvlada ATA/100......takze max 120GB? POtreboval bych na ten kompl dostat 200GB disk

ps: musim si kvuli tomu porizovat interni ATA/133 radic? (na kolik me vyjde?)-diky
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

i815 zvládá přes IAA i disky nad 128giga.
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

Standardní

Citace Původně odeslal Marsellus Wallace
    i815 zvládá přes IAA i disky nad 128giga.
    co je IAA?

diky (v tomto pc odvětví su dosti LAMA)
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

intel application accelerator, nebo jaxe ty drivery na ATA od intelu vlastně jmenují
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

Standardní

Citace Původně odeslal Marsellus Wallace
    intel application accelerator, nebo jaxe ty drivery na ATA od intelu vlastně jmenují
    mam tuto desku: http://www.msi.com.tw/program/produc...il.php?UID=130

tak pujde to na ni? a bude to bez problemu? nebo jak se tam budu zprovoznovat ten 200GB HDD? (jestly ho jen naformatuju a vse bude O.K)-nebo jestli me ceka neco slozitejsiho? diky

Standardní

Sorry, že vám tady do toho lezu, ale nevíte náhodou, jaký max. disk zvládá deska Asus A7V8X-X

Standardní

Hmmm a bez IAA ne? Dulezity je, jestli to vubec detekuje BIOS, linux kernel si s tim pak poradi...
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

Citace Původně odeslal Gargamel
    Hmmm a bez IAA ne? Dulezity je, jestli to vubec detekuje BIOS, linux kernel si s tim pak poradi...
    Tak to bych netvrdil, ja na svoji ECS se pokousel dat 160GB disk, nesel protoze moje deska neumi 48 bitove adresovani, BIOS ji nasel ale spatne, pokud jsem ji nechal v Biosu tak se mi objevil muj oblibeny kernel panic, pokud jsem ho v biosu vypnul tak ho v linuxu pozdeji naprosto v pohode namountil. Podle me spis zalezi na systemu nez na biosu jestli ho najde, kdyz jsem jeste mel nejake SCSI a vypnul na pridavnem radici bios win disky nasly stejne(ale DOS uz ne)

Standardní

Citace Původně odeslal Apokeus
    Citace Původně odeslal Gargamel
    Tak to bych netvrdil, ja na svoji ECS se pokousel dat 160GB disk, nesel protoze moje deska neumi 48 bitove adresovani, BIOS ji nasel ale spatne, pokud jsem ji nechal v Biosu tak se mi objevil muj oblibeny kernel panic, pokud jsem ho v biosu vypnul tak ho v linuxu pozdeji naprosto v pohode namountil. Podle me spis zalezi na systemu nez na biosu jestli ho najde, kdyz jsem jeste mel nejake SCSI a vypnul na pridavnem radici bios win disky nasly stejne(ale DOS uz ne)
    Jenze kdyz ho v BIOSu vypnes, tak z nej jaxi nejde bootovat... Jinak to, ze ho vypnes v BIOSu, nic neznamena, taky jsem takhle provozoval slave disk ktery byl vyplej a nebyly s tim zadne problemy. Asi bude zalezet dost na konfiguraci radice, nekde se urcite da vypnout, aby se nebraly hodnoty z BIOSu pri nacitani ovladacu radice..

No kazdopadne by to chtelo vyzkouset, kdyztak skoncim na kombinaci PCI SATA radic + SATA disk pokud PATA nepojede.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání