Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Zacinam s PHP

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Zacinam s PHP

chcem si vytvorit stranku v php + diskusne forum cez phpmyadmin
    jeden mi to doporucil ale neviem co mi ktomu treba, a ako to vsetko spustit, mohol by niekto mi poslat navod v cestine alebo v slovenstine pripadne napisat ako na to

vrela vdaka vsetkym a dufam ze budete mat so mnou trpezlivost
    pre pripad mail: stefanovic@extel.sk

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    297

Standardní Re: Zacinam s PHP

Citace Původně odeslal Pepinko
    chcem si vytvorit stranku v php + diskusne forum cez phpmyadmin
    jeden mi to doporucil ale neviem co mi ktomu treba, a ako to vsetko spustit, mohol by niekto mi poslat navod v cestine alebo v slovenstine pripadne napisat ako na to

vrela vdaka vsetkym a dufam ze budete mat so mnou trpezlivost
    pre pripad mail: stefanovic@extel.sk
    mozna by to chtelo nejdriv si o php neco precist

http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=34285
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Standardní

Citace Původně odeslal mraky
    mozna by to chtelo nejdriv si o php neco precist
    no nevim kolik se tam toho rika o php, snad jen ze existuje neco jako koskova kniha php3 (sice "aktualni", zato vsak na pochopeni zakladu staci) a pak jeste cosi o php.net. on chce ale konkretni vec, ktera, aspon co ja vim, na php.net neni a knihu si kvuli tomu kupovat nebude (jinak by se neptal na priklad ale na to co si ma koupit )

takze Pepinko: jestli to myslis s php vazne, neni od veci si poridit nejakou literaturu, fakt se hodi. asi neni nutny kupovat primo knihu prikladu, protoze na netu jich je tuna (na druhou stranu asi nebudou moc detailne vysvetleny a navic cesky/slovensky...). nevim jestli chces opravdu programovat nejaky forum, protoze na netu se diskuznich for potuluje celkem dost (viz napriklad anglicky phpbuilder nebo px.sklar.com nebo cesky webguru.cz).
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Standardní

Absolutne nechapu jak chces delat Diskusni forum pres phpmyadmin ,to si z tebe nekdo delal spis srandu , jinak bych ti doporucil to same.
    *NIX GG

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání