Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Project *Black Cell* by Platon

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Project *Black Cell* by Platon

Takze sa pustam do noveho projektu Storm2 .
    http://platon.szm.sk/storm2/1/

Zohnal som skrinku ale bohuzial je to AT bedna a preto musim do nej vyrezat diery . Cela case vazi 15Kg a je z 1mm hrubeho oceloveho plechu . Je to super velke a do 5.25 pozic su take pripojovacie listy ci co to je . Ma to aj Chieftec.
    Poradte ako mam v zadu vyrezat tie diery do toho plechu a ako vobec zacat .
    Necham si poradit aj farbu . Ak Vas napadne daco pekne dobre tak dajte vediet .
    Prvy problem je ako som uz pisal ako a hlavne s cim vyrezat otvor v zadu pre ATX periferialne konektory .
    Kazdu radu budem vazit a cim viac mi pomozete podla toho budu pridavane aj fotky
    A na koniec by som pripisal ze cela case ma vysla na 250Sk a moze byt aj desktoptower aj Bigtower podla toho co sa mi zapaci viac
    THX for all kto poradia uzitocne
    PC STORM

Standardní

Rozmery CASE
    V 54cm
    S 18cm
    H 49cm
    PC STORM

Standardní

Mám podobný problé, starý ale dobrý at case, bylo líto mi ho vyhodit tak mě napadlo trochu ho vyladit. Mám ale stejnej problém ják udělat z AT case ATX?
    Moje pecko: ASUS P5L-MX, P4 D2,8GHz ,2x2024MB Kingston 533MHz,Leadtek 8600GT 256DDR3,640GB Samsung SATA,200GB Seagate SATA II,LG GSA-4167B,FORTRON FSP350-60PN (PF),LG L222WS, Logitech WingMan Rumblepad

Standardní

Vzhledem k tomu že jsem to taky řešil v už mám AT@ATX skoro dodělanej pozdějc nahodím foto...
    takže normálně vyřízneš díru na zadní panel na desce a pak do míst kde to chceš uchytit dáš šrouby místo těch plastovejch sviní...
    Pak jde oto předělat tlačítka Zezačátku si vystačíš s tlačítkem RESET to zapojíš na desku příjdeš tím sice o Reset ale PC ti pěkně pojede pozdějc koupíš novej ...
    Všechno kdyžtak vysvětlím přes SZ
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

ne ne nebo tak
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Ako ste si mohli vsimnut premenoval som cely projekt na Black Cell . Radi ako by som to mohol prerobit na ATX bednu prosim davajte sem aj nadalej lebo pohnut sa viem len ak mi pomozete . Skusenosti ohladom rezania do plechu nemam
    PC STORM

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    276

Standardní

Kdyby tam nebyly ty popisky tlačítek tak byc skoro myslel,že to je DESKTOP

Sem zvědav jak to dopadne
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Citace Původně odeslal globalkiller
    Kdyby tam nebyly ty popisky tlačítek tak byc skoro myslel,že to je DESKTOP

Sem zvědav jak to dopadne

No prave tie tlacidla Power , Reset atd. mozem umiestnit aj ako desktoptower ale aj ako Bigtower Pozri si lepsie obrazky a prides nato ze sa to da dat aj tak aj tak . Je to dost cudne ale uvidim co z toho vytiahnem
    PC STORM

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání