Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: OFF-Line mail přes PHP-SQL

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní OFF-Line mail přes PHP-SQL

Hledám jestli existuje nějaký PHP mail systém, který poběží na webserveru, čas od času vybere moje POP3 schránky a výcuc pošle v archívu na můj pracovní mail. Jen bych nerad vymýšlel vymyšlené a po pravdě se mi do toho ani vůbec nechce

Pro vysvětlenou.....
    Zanedlouho přejdeme na "úžasně bezpečnou komunikaci", kdy přijdeme ve firmě o všechny porty a přístupy na inet vyjma Exchange obludy a HTTP přes soustavu FW.
    Vtip je v tom, že se mi ani trochu nechce přehlašovat X^Y konferencí a digestů z webmailu na služební, nehledě na to, že mě budou odstřihovány všechny nepovolené a "někomu nesympatické" přílohy.

Protože mám na webhostingu možnost PHP/MySQL, představoval bych si něco na ten způsob, že mě bude script periodicky buď posílat zip s obsahem pošty a příloh, ev. bych ho mohl stahovat z WWW a importovat do MySQL na localhostu.

Nebo by jste raději měli omezenej služební mail: jmeno.příjmení@oddělení.firma.odbor.cz

PS: Viry přes to stejně prolezou, vyzkoušeno

PPS: Co se týká odezvy, to neřeším, páč aktuální přeposlání z mojeho mailu na služební/zpátky je někdy záležitostí i na 8h
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

Ta periodicita bude asi nejvetsi problem..
    nejsnaz asi tak, ze si u sebe udelas nakej periodickej pozadavek na ten skript..
    pocitam ze pristup na crona mit asi nebudes..

jak vybrat pop3 schranku, to ma reseny napr kosek ve svy knizce, mozna to ma i na webu (kosek.cz).

pak jsem taky vzdycky mel v php problem s odesilanim mailu s prilohou. sice je na to na php.net priklad, ale... kdo to zkousel, asi narazil.
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

Citace Původně odeslal KtK
    Ta periodicita bude asi nejvetsi problem..
    nejsnaz asi tak, ze si u sebe udelas nakej periodickej pozadavek na ten skript..
    pocitam ze pristup na crona mit asi nebudes..

jak vybrat pop3 schranku, to ma reseny napr kosek ve svy knizce, mozna to ma i na webu (kosek.cz).

pak jsem taky vzdycky mel v php problem s odesilanim mailu s prilohou. sice je na to na php.net priklad, ale... kdo to zkousel, asi narazil.
    V te periode bych naopak videl ten nejmensi detail, jinak crona nejspis mit budu, nebo by to nebyl problem po dohode. Co se tyka mailu, pouziju nejakou lib na smtp/pop3, ale nejvetsi problem vidim na lokalni strane.
    Jak dat dohromady kompletni mail system, proto hledam nejlip neco hotoveho

PS: Ten script nebude preposilat postu
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání